Τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα του Super Κατερίνα. «Το κανάλι αποφασίζει αν θα φύγει ή αν θα γυρίσει κάποιος. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια και δεν ξέρω να σου πω ούτε για τις αποφάσεις των άλλων. Εμένα μου ζήτησαν να γυρίσω και γύρισα. Δεν θα πω ποτέ εγώ θα έρθει ο ένας θα φύγει ο άλλος, δεν το είχα κάνει και ποτέ, γιατί να το κάνω τώρα;» είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή αυτή τη δήλωση θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες πως έχει εισηγηθεί την απόλυση συνεργατών της.

Ο διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Εγώ πάντως αν ήμουν κανάλι -δεν θέλω να σε διώξω γιατί λέγονται πολλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου τον οποίο και αφορούν οι φήμες αυτές.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε γελώντας: «Αρχίζω και ανησυχώ».

Τότε η παρουσιάστρια τόνισε τα εξής: «Εγώ δεν έχω διώξει ποτέ κανέναν. Το επιβεβαιώνουν όλοι οι συνεργάτες μου εδώ. Έχω κάνει τα πάντα για να κρατήσω και κόσμο. Τώρα, αποχωρήσεις μπορεί να έχουν συμβεί κατά καιρούς, μπορεί να είναι θέμα παραγωγής, καναλιού και του ανθρώπου που έχει φύγει, χίλια δυο».

«Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πέρα από εδώ που είσαι εξαιρετικός, αν ήμουν κανάλι θα σε έβαζα οπωσδήποτε σε μια εκπομπή μόδας. Και παράλληλα μπορείς να το κάνεις με εμάς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.