Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος λίγο πριν την πρεμιέρα τους στην ΕΡΤ αποκάλυψαν ποιοι θα τους αντικαταστήσουν στην παρουσίαση, της μέχρι πρότινος εκπομπής τους στον ΣΚΑΪ, το «Dot».

Το δίδυμο, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένο στο πλατό του «Love It» και μίλησαν για τη νέα τους εκπομπή «Στούντιο 4» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ και θα είναι διαφορετική από το «Dot».

Η συγκεκριμένη εκπομπή θα προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση και τόσο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου όσο και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν έχουν ξανακάνει ζωντανή εκπομπή.

Ωστόσο, στις δηλώσεις τους στην Ιωάννα Μαλέσκου, έδειξαν να μην αγχώνονται. «Ό,τι είναι να πάει στραβά. Και από την καρέκλα μπορεί να πέσουμε… Ε και;» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συμπλήρωσε: «Βασιζόμαστε πάρα πολύ ο ένας στον άλλον».

Τι θα γίνει όμως με το Dot; Η εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, αλλά με νέους  παρουσιαστές. Όπως είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τη θέση τους θα πάρουν η Νάντια Μπουλέ με τον Μίνωα Θεοχάρη.