Μαζί με τον Βαγέλλη Γερμανό μίλησε ο Διονύσης Τσακνής στην κάμερα της εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη όπου και απάντησε, μεταξύ πολλών άλλων, για την πολυσυζητημένη παραίτησή του από την ΕΡΤ.

«Δεν βίωσα ποτέ ανταγωνισμό. Είχα δώδεκα χρόνια συνεργασίας με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και μόνο ανταγωνιστική δεν θα μπορούσε να είναι αυτή η σχέση. Δεν θα καταφέρω ποτέ να ξεπεράσω την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο Λαυρέντης είναι ωσεί παρών και η απουσία του είναι πολύ τραυματική» παραδέχθηκε, αρχικά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την πρόσφατη απώλεια του Βασίλη Καρρά.

«Κρίμα που έφυγε ο Βασίλης Καρράς, ένας άνθρωπος ζωντανός με χιούμορ και δοτικότητα» τόνισε όταν ο Βαγγέλης Γερμανός ανέφερε πως «ο Βασίλης Καρράς ήταν ένας από τους τελευταίους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές. «Μου είχε κάνει εντύπωση ποσό γλυκός και ήρεμος ήταν ο Βασίλης Καρράς και χωρίς να έχει τουπέ».

Όσον αφορά, δε, την πολυσυζητημένη παραίτηση από την δημόσια τηλεόραση, ο Διονύσης Τσακνής παραδέχθηκε πως «όταν ήμουν πρόεδρος της ΕΡΤ είχα κάνει πρόταση στη Μαρίνα Σάττι να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. Χαίρομαι που έχει στηρίξει την παράδοση και που “δεν πιθηκίζει”.

Παραιτήθηκα ηχηρά από την ΕΡΤ, όταν είδα ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτά που υποσχέθηκα ότι θα κάνω.

Τι να κάνω στην ΕΡΤ, να κάθομαι να παίρνω τον μισθό; Ή να γίνομαι πολιτικό άλλοθι για άλλους ανθρώπους;».