
ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Νιόκι με γαρίδες σε κρεμώδη σάλτσα σκόρδου- παρμεζάνας
Ελαφρύ και αέρινο πιάτο με την πιο καταπληκτική σάλτσα που έχετε δοκιμάσει ποτέ

Αυγά γεμιστά με κρέμα αβοκάντο
Πολύ εύκολο και γρήγορο ορεκτικό

Πατάτες γλυκοκολοκύθας με παρμεζάνα
Ψητές στο φούρνο, γίνονται απόλυτα εθιστικές

Χοιρινές μπριζόλες με δενδρολίβανο και σκόρδο
Το πιο εύκολο δείπνο για όλες τις μέρες της εβδομάδας

Φτερούγες κοτόπουλο με κόλιανδρο και λάιμ
Με γεύση φρεσκάδας

Τρεις έξυπνες συμβουλές μαγειρικής που θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα
O πιο καθαρός τρόπος για να σπάσετε ένα αυγό - Πώς να κόψετε το σκόρδο - Πώς να μαλακώσετε γρήγορα το βούτυρο

Στήθος κοτόπουλο με σκορδάτη σάλτσα λεμονιού
Σερβίρετε με μια ελαφριά σαλάτα

Οι πιο εύκολες και νόστιμες ψητές γλυκοπατάτες
Προσθέτουν χρώμα και ποικιλία στο πιάτο σας

Μύδια με σάλτσα ντομάτας και σκόρδου
Ένα πιάτο με άκρως μεσογειακά αρώματα

Σπιτικό cheeseburger
Με μια επική, σπιτική σος για μπέργκερ

Σολομός καραμελωμένος με μέλι και σκόρδο
Ελαφριά πρόταση, με πολύ ενδιαφέρουσα γεύση

Ζυμαρικά Alfredo με γαρίδες και μπέικον
Τραγανό μπέικον και ζουμερές γαρίδες σε μια απολαυστική σάλτσα κρέμας παρμεζάνας

Εύκολη μους λεμόνι
Κρεμώδες επιδόρπιο, με τρία μόνο υλικά

Τηγανίτες με βατόμουρα
Με σπιτικό μείγμα στο μπλέντερ

Σολομός με σάλτσα κρέμας σκόρδου
Αρωματικός και πεντανόστιμος

Λεμονάτες γαρίδες με σκόρδο
Για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Μύδια στον ατμό με σάλτσα λευκού κρασιού
Το ιδανικό συνοδευτικό για το ουζάκι της Σαρακοστής

Γίγαντες πλακί
Παραδοσιακή συνταγή για να «υποδεχτείτε» τη Σαρακοστή

Σολομός γεμιστός με σπανάκι και τυρί κρέμα
Ένα πιάτο για να εντυπωσιάσετε στο οικογενειακό τραπέζι

Ψητός μπακαλιάρος με ντοματίνια
Εύκολος στο μαγείρεμα, πλούσιος στη γεύση

Ψητό κοτόπουλο με πατάτες και σάλτσα πορτοκάλι
Απαλά αρωματισμένο με φρέσκα υλικά όπως πορτοκάλι, δενδρολίβανο και θυμάρι

3 έξυπνα tips που πρέπει να γνωρίζετε όταν μαγειρεύετε φασολάκια
Για πλούσια γεύση και χαρακτηριστική τραγανότητα

Ψητά αβγά σε αβοκάντο
Για μια υγιεινή επιλογή πρωινού

Αλμυρά μπισκότα με μπέικον και τσένταρ
Απολαυστικό σνακ για όλη την οικογένεια

Σπιτικά μπέργκερ σολομού
Η τέλεια απόλαυση για ένα βράδυ καθημερινής

Δύο βασικά συστατικά που δίνουν σπιρτάδα στις βαρετές σούπες
Προσθήκες που θα τις μετατρέψουν στο πιο γευστικό πιάτο

Γαρίδες με μέλι και λάιμ
Έτοιμες σε 20 λεπτά

Το συστατικό που έχει μεγαλύτερη σημασία όταν φτιάχνετε σπιτικά κρουασάν
Θα τα απογειώσει τόσο σε γεύση, όσο και σε υφή

Λουκάνικα στο φούρνο με αυγά
Νόστιμη και γρήγορη πρόταση για χορταστικό γεύμα

Φέτες μοσχάρι με μπρόκολο
Ελαφρύ και νόστιμο πιάτο για τις ημέρες που δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε

Μαρμελάδα βατόμουρο με άρωμα βανίλια
Απολαύστε την στο πρωινό σας ή προσθέστε την σε μια συνταγή κέικ

Ζυμαρικά με καπνιστό σολομό
Ένα πιάτο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι

Σάντουιτς με σαλάτα κοτόπουλου
Εύκολη και νόστιμη πρόταση για σνακ στο σχολείο ή στο γραφείο

Ζεστό κόκκινο κρασί με κακάο
Ό,τι πρέπει για τις κρύες νύχτες του Φεβρουαρίου

Σαλάτα κινόα με κράνμπερι και μήλο
Πρόταση για υγιεινό συνοδευτικό ή και ένα ελαφρύ κυρίως

Νιόκι στο φούρνο με σολομό και μπρόκολο
Μόνο με πέντε υλικά, έτοιμα σε 15 λεπτά

Πού να αποθηκεύετε τις ντομάτες για μέγιστη φρεσκάδα και γεύση
Για να διατηρούνται πάντα ώριμες, κόκκινες και γευστικές

Σούπα μινεστρόνε
Πλούσια σε γεύση και αρώματα

Ρολάκια κανέλας με ψωμί του τοστ
Δεν χρειάζονται ψήσιμο

Λήγει ή όχι το αλάτι
Πώς να αναγνωρίσετε αν έχει χαλάσει

Πατάτες στο φούρνο με μπέικον
Εξαιρετικό συνοδευτικό που μπορείτε να σερβίρετε με σχεδόν οποιοδήποτε γεύμα

Βελουτέ σούπα αρακά με ζαμπόν
Μία απλή πρόταση με ένα ενδιαφέρον twist

Φέτες μανταρίνια με σοκολάτα
Πανεύκολο γλυκό, έτοιμο σε λίγα λεπτά

Νιόκι στο φούρνο με ντοματίνια και σπανάκι
Εναλλακτική πρόταση για ζυμαρικά στο φούρνο

Σαλάτα ρεβύθια με λεμόνι και άνηθο
Φτιάχνεται γρήγορα και μπορείτε να την ετοιμάσετε εκ των προτέρων

Ρόκα: Πότε είναι πιο θρεπτική, ωμή ή μαγειρεμένη
Ποια τα διατροφικά της οφέλη

Σάλτσα ντομάτας: Γιατί το κρασί θεωρείται ένα από τα βασικά συστατικά
Ποια η συμβολή του στη γεύση της

Μελιτζάνες στο φούρνο με παρμεζάνα
Ιδανική επιλογή για ορεκτικό ή συνοδευτικό

Σαμ Πανόπουλος: Ο Έλληνας που δημιούργησε την πίτσα που διχάζει
Ο ιστορία του μετανάστη που τη δεκαετία του ’60 έφτασε στον Καναδά και πήρε την απόφαση να προσθέσει ανανά σε ένα από τα πιο κλασικά πιάτα

Πώς να μαγειρεύετε σολομό αποφεύγοντας 4 κοινά λάθη
Tips για νοστιμότερο αποτέλεσμα