Υλικά
- 150 γρ. αλεύρι
 - 140 γρ. σπανάκι
 - 400 ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα
 - 2 αυγά
 - 3 φλ. τσαγιού τυρί κρέμα
 - Αλάτι
 
Εκτέλεση
- Χτυπήστε το φρέσκο σπανάκι με το τυρί κρέμα.
 - Προσθέστε το γάλα, τα αυγά και το αλεύρι και χτυπήστε ξανά.
 - Αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
 - Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαφρά λαδωμένο με χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια ρίξτε μια κουταλιά από το μείγμα στο τηγάνι.
 - Όταν οι άκρες της κρέπας αρχίσουν να ξεκολλάνε, γυρίστε την και ψήστε από την άλλη πλευρά.
 - Επαναλάβετε μέχρι να τελειώσει όλο το μείγμα.
 - Βάλτε στο κέντρο τυρί ρικότα και τυλίξτε σε ρολό.