Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ έφτασαν τη μυστική υπηρεσία που τους φυλά στο σημείο να ψάχνουν τουαλέτα για να κάνουν την ανάγκη τους.

Τους απαγόρευαν να μπουν στην έπαυλή τους και να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα 7 μπάνια τους, κι έτσι οι μυστικοί αστυνομικοί κατέληξαν να νοικιάσουν ένα υπόγειο με τουαλέτα απέναντι από το μέγαρο έναντι 100.000 δολαρίων.

Όπως γράφει στο ρεπορτάζ της η Washington Post, η άρνηση του ζεύγους ανάγκασε τους πράκτορες να ψάχνουν λύση για μήνες. «Αναζητούσαν ένα αποχωρητήριο για χρήση στη δουλειά, σύμφωνα με τους γείτονες, αλλά και τις αναφορές της μυστικής αστυνομίας».

Αρχικά, έστησαν μια φορητή τουαλέτα έξω από το μέγαρο της κόρης του Τραμπ. Οι γείτονες όμως δεν χάρηκαν με το θέαμα.

Οι μυστικοί αστυνομικοί κατέφυγαν τότε σε νέο πλάνο, να χρησιμοποιούν το μπάνιο στο γκαράζ κοντινού σπιτιού. Ήταν το σπίτι του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα.

Ακόμα και αυτό το σχέδιο ναυάγησε, όπως μας λέει η εφημερίδα, «όταν ένας επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας άφησε ένα δυσάρεστο χάος στο μπάνιο των Ομπάμα πριν από την άνοιξη του 2017».

Οι πράκτορες έμπαιναν πια στο αμάξι και πήγαιναν ένα χιλιόμετρο πιο κάτω, στο σπίτι του Μάικ Πενς. Αν δεν υπήρχε χρόνος, έκαναν την ανάγκη τους σε κοντινά εστιατόρια. Έπρεπε όμως να βρεθεί μια μόνιμη λύση, μια λύση που στοίχισε ακριβά στον αμερικανό φορολογούμενο (3.000 δολάρια/μήνα).

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, είπε όμως πως η απόφαση για το νοίκιασμα του υπογείου ήταν απόφαση της Μυστικής Υπηρεσίας.