Η ασύρματη φόρτιση φαίνεται πως αποτελεί το νέο «άγιο δισκοπότηρο» των εταιρειών τεχνολογίας.

Η Intel, στην τελευταία έκθεση τεχνολογίας CES, είχε παρουσιάσει ένα μπολ το οποίο φορτίζει τα ασύρματα τις ηλεκτρονικές συσκευές που τοποθετούνται μέσα του!

Η συσκευή κέντρισε το ενδιαφέρον των καταναλωτών και έτσι η γνωστή εταιρεία κατασκευής επεξεργαστών ανακοίνωσε πως ο «φορτιστής-μπολ» θα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων μέχρι το τέλος του έτους, χωρίς όμως να γίνεται γνωστή η τιμή της.

Οι πληροφορίες γύρω από το «μπολ-φορτιστή» δεν είναι πολλές και προέρχονται κυρίως από τον περασμένο Ιανουάριο και την έκθεση CES. Τότε η Intel, είχε εξηγήσει πως το μπολ μπορούσε να φορτίσει μόνο τα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας, αλλά φιλοδοξούσε να επεκτείνει την γκάμα συσκευών που θα μπορούν να φορτιστούν μέσα στο μπολ, κάτι που πιθανότατα συνέβη.

Η κομψή συσκευή βασίζεται σε τεχνολογία που επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση πολλαπλών συσκευών χωρίς να πρέπει να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένο σημείο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.