Άμεση ήταν η απάντηση της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη στους ισχυρισμούς του Ανδρέα Βγενόπουλου, περί μη τήρησης συμφωνίας ανάμεσα στους δύο άνδρες στο ξενοδοχείο Plaza, τον Σεπτέμβριο του 2010.

«Το μνημόνιο με τους εφτά όρους δεν συντάχθηκε ποτέ. Ήταν η πρόταση που ήθελε ο Ανδρέας Βγενόπουλος η οποία δεν υπεγράφη ποτέ για αυτό και κατά την έξοδό του ο Mr MIG δήλωσε τα σημεία που είχαν συμφωνήσει οι δύο άνδρες και ο Νικόλας Πατέρας», ειπώθηκε από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου.

Ειδάλλως, ο Βγενόπουλος «θα διάβαζε απευθείας το μνημόνιο που είχε συντάξει και εκτός αυτού θα είχε υπογραφεί και από τους τρεις. Για να μην γίνει κάτι τέτοιο κάπου διαφώνησαν και τελικά διαμορφώθηκε ένα κοινό ανακοινωθέν με αυτά τα καίρια που συμφωνούσαν…», υποστηρίζει η πλευρά Βαρδινογιάννη.

Επιπλέον, από το περιβάλλον του Τζίγκερ τονίζεται ότι στη συνάντηση «οι όποιες ενστάσεις υπήρξαν για το θέμα του γηπέδου αφορούσαν μέχρι τότε την λειτουργία και την διαχείριση της ΓΗΠΕΛ για την καλύτερη προοπτική του έργου. Όχι για το πως δεν θα γίνει το έργο, όπως φαίνεται ότι επιθυμεί και έχει αποφασίσει ο Βγενόπουλος».

Τέλος, αναφέρεται πως όντως ο Βαρδινογιάννης είχε αποδεχθεί μία διαφορετική πρόταση του Mr MIG για τον Βοτανικό, εφόσον πλέον ο δεύτερος ήταν ο εν δυνάμει μεγαλομέτοχος. Είχε συμφωνήσει να βοηθήσει με την προεργασία που είχε κάνει και επειδή με τα τότε δεδομένα θα συνέχιζε ως κάτοχος του 30% της ΠΑΕ, παρέμενε συμμέτοχος στο έργο. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είχε δεχθεί να αναλάβει όλες τις ευθύνες. Και ποτέ το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε τεθεί ως όρος συμμετοχής η, αποχώρησης από τον Βγενόπουλο σε ότι ακολούθησε από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως και τον Σεπτέμβριο του 2011, που επανήλθε για να δώσει λύσεις τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Sport-fm.gr