Εκτενή δημοσιεύματα υπήρξαν στον βρετανικό Τύπο για τη σύλληψη του 47χρονου καταζητούμενου βιαστή της Κέρκυρας.

Το θύμα που μίλησε ανοικτά για τα όσα φριχτά έζησε στα χέρια του «Δράκου της Λευκίμμης», η αεροσυνοδός Κέιλι Μόργκαν, στην είδηση της σύλληψής του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:

«Ελπίζω να υποφέρει από πόνους για το υπόλοιπο της ζωής του. Έφτασε η ώρα για τις ελληνικές αρχές να [τον κλείσουν φυλακή και] να πετάξουν το κλειδί. Είχα προειδοποιήσει ότι θα χτυπούσε ξανά και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο. Απλά χαίρομαι που τον έπιασαν προτού καταστραφεί η ζωή ακόμα μίας γυναίκας».

Η πρώην σύντροφος του 47χρονου μίλησε στον ΑΝΤ1 μιας και ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που η αστυνομία στράφηκε για βοήθεια.

«Καταλαβαίνω τι έχει περάσει, ήμουν δίπλα του, αλλά μόνος του έθαψε τον εαυτό του,  γιατί του δόθηκε μια φορά η ευκαιρία με τον νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει την ζωή του και πήγε και έκανε το ίδιο λάθος. Έτσι είναι σαν να ξαναδικαίωσε τα θύματα».

Η 22χρονη περιγράφει πώς ο κατηγορούμενος έχασε  την ευκαιρία να ξαναφτιάξει την ζωή του, μετά την καταδίκη του για αλλεπάλληλους βιασμούς και την αποφυλάκισή του, 43χρόνια νωρίτερα.

«Μου έλεγε συνέχεια “Μαρίνα, φοβάμαι. Φοβάμαι μήπως μου την έχουνε στημένη για να με ξανακλείσουνε μέσα”. Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τον διώξει, γιατί ενοχλούσε τον κόσμο. Μπήκε σε κάποια μαγαζιά και προσπαθούσε να κλέψει, μετά το έκανε και σε σπίτια», λέει η νεαρή γυναίκα.