Το 2021 πολλές αγαπημένες μας σειρές να ολοκληρωθούν ωστόσο έρχονται νέες οι οποίες αναμένεται να μας κρατήσουν για καιρό.

Όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr στην λίστα που ακολουθεί υπάρχουν 5 από τις σειρές που περιμένουμε πώς και πώς τη νέα χρονιά.

WandaVision

Η πρώτη σειρά του MCU έρχεται στο Disney+ στις 15 Ιανουαρίου. Μετά από τα γεγονότα του Avengers Endgame η Wanda αναμένεται να φτιάξει την δική της πραγματικότητα όπου θα φέρει πίσω τον Vision. Για τους ρόλους τους θα επιστρέψουν οι Elizabeth Olsen και Paul Bettany. Δείτε ΕΔΩ το Trailer της σειράς.

Shadow and Bone

Η νέα σειρά φαντασίας του Netflix αναμένεται μέσα στον Απρίλιο του 2021. Βασισμένο σε μια τριλογία βιβλίων η σειρά ακολουθεί την Alina μια ορφανή που μεγάλωσε σε ένα φανταστικό βασίλειο της Ρωσίας. Η ίδια έχει μια τεράστια δύναμη. Η σειρά θα μας εισάγει σε έναν νέο μαγικό κόσμο γεμάτο φανταστικά πλάσματα. Δείτε ΕΔΩ μερικές ακόμα σειρές που έρχονται το 2021 βασισμένες σε βιβλία.

Foundation

Η Apple TV+ μπαίνει στο προσκήνιο με μια πολυαναμενόμενη σειρά επιστημονικής φαντασίας. Βασισμένη στην σειρά βιβλίων του Isaac Asimov που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το σύμπαν του Star Wars. Η σειρά αναμένεται να είναι η “αντίπαλη” προσέγγιση του The Expanse της Amazon. Δείτε ΕΔΩ το πρώτο Teaser Trailer.

Halo

Η μεταφορά παιχνιδιών στην μικρή οθόνη είναι κάτι που αγαπήθηκε πολύ και σύντομα θα λάβει περισσότερη ανταπόκριση. Το Showtime λοιπόν θα μας φέρει μέσα στο 2021 μια σειρά βασισμένη στο Halo. Ο Master Chief είναι ένας υπέρ στρατιώτης που δημιουργήθηκε για την εξάλειψη των εξωγήινων. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλά για την σειρά παρά μόνο ότι Pablo Schreiber θα μπει στα «παπούτσια» του Master Chief.

The Lord of the Rings

Η πιο πολυαναμενόμενη σειρά του χρόνου έρχεται από την Amazon που όπως έχει αποκαλύψει στοχεύει σε κυκλοφορία της μέσα στο 2021. Το Lord of the Rings δεν θέλει συστάσεις. Η σειρά έχει μπει για τα καλά σε στάδιο παραγωγής με μεγάλο μέρος του Cast να έχει συμπληρωθεί. Αναμένεται να είναι μια πανάκριβη παραγωγή που έχει ήδη το πράσινο φως για 2 σεζόν και σχέδια για 5. Διαβάστε όσα ξέρουμε για την σειρά ΕΔΩ.