Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Η Αθηνά γίνεται έξαλλη με την Αμαλία η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο. Ο Παρασκευάς αιφνιδιάζει τη Θεοδώρα μέσα στη νύχτα και τη φιλάει πριν μπει στο αμάξι της.

Εκείνη όμως αντιδρά άσχημα αν και μέσα της τον θέλει ακόμα. Η Άννα συνεχίζει την εκμάθηση σπορ, με τον Πότη να ανησυχεί για τη σωματική της ακεραιότητα. Η Ξένια στέκεται για ώρες μπροστά στη θερμοκοιτίδα και, όταν τη βλέπει, ο Δημοσθένης τής ξεκαθαρίζει ότι αυτό το μωρό είναι μόνο δικό του και της απαγορεύει να το θηλάσει όταν έρθει η ώρα. Η Χρυσούλα πικάρει επίτηδες την Αρετή λέγοντάς της ότι ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία.

Έτσι, η Αρετή ξεκινάει μια εκστρατεία κατάρας και νεύρων που καταλήγει σε επίθεση με ωμά αυγά στον φούρνο του Τάσου. Η Δήμητρα βγαίνει μεταμφιεσμένη από το σπίτι του Γιώργη, τη βλέπει η Μαρίνα κι αμέσως σκέφτεται ότι αυτός την απατά. Στο μεταξύ, ο Στάθης βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι του και ρωτάει την Αριάδνη τι ακριβώς συμβαίνει.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Mega στις 21:40 στην σειρά «Η γη της ελιάς»

Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται κι αυτή τη φορά η Δήμητρα τα παίζει όλα για όλα, προκειμένου να έρθουν στα χέρια της πολύτιμες πληροφορίες. Ο Στάθης υποψιάζεται πως τα κλειδιά που βρήκε στον καναπέ του ανήκουν στον Χρήστο, αλλά η Αριάδνη το αρνείται. Ο Στάθης, ωστόσο, από σπόντα θα μάθει την αλήθεια. Η Αρετή περνάει αυτόφωρο για τον βανδαλισμό στον φούρνο του Τάσου, αλλά ο Λυκούργος καταφέρνει να την αθωώσει. Παράλληλα, ζητά από τη Χάιδω να ακυρώσουν το ταξίδι στην Αθήνα, καθώς πλησιάζει η δίκη της. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να λογικέψει την Αμαλία, ενώ η Αθηνά μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν στη Μάνη. Η Αλκμήνη χωρίζει με τον Μιλτιάδη και η Αντωνία της συμπαραστέκεται. Ο Κωνσταντίνος αλλάζει νούμερο στο κινητό του, προκειμένου να απαλλαγεί από το σκοτεινό παρελθόν του.