Ο Λάκης Γαβαλάς ήπιε μεσημβρινό καφεδάκι με την Βάσω Λασκαράκη και την… κάμερα της εκπομπής Break την Κυριακή στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τους σχολιασμούς που κατά καιρούς κάνει σε πρόσωπα και για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς υπογράμμισε πως «όταν με ρωτάνε για πράγματα, έχω πάει σε κάποιο event στο οποίο δεν έχω πάει για να φάω, όπως κάποιοι είπαν για κάποιους άλλους. Έτσι κι αλλιώς εγώ κάνω μια ειδική διατροφή και δεν με πείθει κανένα catering του κόσμου. Σε αυτά είμαι πάρα πολύ σνομπ».

«Βλέπεις τώρα τον Στέφανο Κασσελάκη, μια ζωή είναι με αυτό το μικρόφωνο εκεί πέρα που… ο άνθρωπος, αν ήταν σουβλάκι το μικρόφωνο, θα είχε παχύνει 20 κιλά! Και σου λέει, λοιπόν, ο άλλος «για πες μας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου». Κοίταξε, έχω άποψη ! Την λέω! Επειδή την μόδα την έχω κατευθύνει εγώ στην Ελλάδα κατά κοινή ομολογία εδώ και χρόνια και έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα, θέλω να είναι σεβαστή. Όπως και ό,τι την αφορά».

«Δηλαδή όποιοι την περιβάλλουν, έχουν την κριτική μου. Δεν είναι ποτέ κακοπροαίρετη και σε πληροφορώ ότι θα μπορούσε να είναι. Δεν κάνω όμως τον κριτή, αυτοί θέλουν να βγάζουν αυτό το πράγμα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Λάκης Γαβαλάς στην ψυχαγωγική εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ.