Για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό τις 42 ημέρες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Σωτήρια» μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο 52χρονος Στέφανος Στεφάνου ο οποίος κατάφερε να γυρίσει στο σπίτι του νικητής.

Όπως τόνισε μιλώντας στο Mega την Τρίτη (22/12) επέστρεψε κοντά στην γυναίκα και του δύο του παιδιά να κρατήσει την υπόσχεσή του: Να βάλει εκείνος το αστέρι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στις 8 Νοεμβρίου ο Στέφανος Στεφάνου, μεταφέρθηκε με βαριά συμπτώματα κορονοϊού με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ολομόναχος και φοβισμένος. Δύο ημέρες μετά διασωληνώθηκε. «Τους χαιρέτησε χωρίς να ξέρω εάν θα επιστρέψω πίσω, ήμουν αισιόδοξος αλλά και φοβισμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Φύλακας άγγελος» του η Ίλυα, μια νοσηλεύτρια που του κρατούσε το χέρι στην εντατική του νοσοκομείου και του έλεγε πως θα βγει νικητής.

Ο Στέφανος Στεφάνου ήταν ο ασθενής Νο 3 για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

«Η απόσταση μεταξύ ζωής και θανάτου είναι ένα τσακ και εσύ αποφασίζεις από ποια πλευρά θα είσαι» σημειώνει.

Η σύζυγός του καθημερινά στη μια το μεσημέρι ενημερωνόταν από το προσωπικό του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του.

Covid free πια και 16 κιλά πιο αδύνατος, ο κ. Στεφάνου ευχαριστεί το προσωπικό της κλινικής αναπνευστικής ανεπάρκειας του «Σωτηρία» που τον κράτησε στη ζωή.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.