H Holmes Place, η νο1 fitness αλυσίδα της χώρας, άνοιξε και πάλι τις πόρτες των Clubs της, καλωσορίζοντας παλιά, καθώς  και νέα μέλη σε ένα ολιστικό fitness & wellness «ταξίδι», με θετική και καλοκαιρινή διάθεση, αλλά πρωτίστως με ασφάλεια για όλους, προπονητές και αθλούμενους!

Στις  ανανεωμένες εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Μαρούσι και Γλυφάδα, τα μέλη της μεγάλης «οικογένειας» των Holmes Place θα μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαίο εξοπλισμό άθλησης και μοναδικές υπηρεσίες fitness από έμπειρους προπονητές. Οι indoor προπονήσεις επιστρέφουν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο με τη βοήθεια μηχανημάτων και εξοπλισμού εκγύμνασης τελευταίας τεχνολογίας, της πισίνας 25 μέτρων, αλλά και κορυφαίων ομαδικών μαθημάτων σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα fitness trends. Παράλληλα, επεκτείνεται και η καινοτόμος μέθοδος της online προπόνησης με στοχευμένα  video workouts και μια ευρεία γκάμα live classes Yoga,  Pilates, Cross Training, Body Shape, κ.ά. μέσω live streaming  από την πλατφόρμα Zoom ή από την σελίδα της Holmes Place στο Instagram.

Επιπλέον, οι indoor δραστηριότητες εμπλουτίζονται, με το Club του Αμαρουσίου να προσφέρει πλέον ξανά τη δυνατότητα για μαθήματα Squash στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα του για πολύτιμες «ανάσες» εκτόνωσης και διασκέδασης!  Επιπλέον, σε όλα τα clubs, συνεχίζεται η παροχή διατροφικών προγραμμάτων & συμβουλών από εξειδικευμένους Nutrition Coaches, αλλά και  υπηρεσιών ομορφιάς, περιποίησης και χαλάρωσης από τους έμπειρους θεραπευτές των Holmes Place Spa,  ενώ όλα τα μέλη μπορούν να απολαμβάνουν, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, απολαυστικά healthy snacks στο Holmes Place Café.

Η άσκηση σε εξωτερικό χώρο, που τόσο αγαπήθηκε από όλους την περίοδο της καραντίνας, επανέρχεται ενισχυμένη με τα outdoor trainings (τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία), καθώς και δύο νέες εντυπωσιακές προσθήκες: 

  • Νέα συνεργασία στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στο Κ1 Γήπεδο του Κέντρου Αντισφαίρισης, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο μεγάλο χώρο 2.000τμ. Open Gym, θα παρέχεται μια μεγάλη ποικιλία προπονήσεων, όπως Functional, Circuit ή Track & Field,  με χρήση ειδικού εξοπλισμού. Οι έμπειροι Trainers των Holmes Place θα καθοδηγούν και θα εποπτεύουν τα προπονητικά προγράμματα, ώστε να είναι, όχι μόνο καινοτόμα, αλλά και πολύ αποτελεσματικά. Οι ομαδικές προπονήσεις θα διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αποκλειστικά για μέλη. 
  • Έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο στο Roof Garden του Holmes Place Glyfada, με 180 τ.μ. Open Gym για ελεύθερη προπόνηση, αλλά και ομαδικές προπονήσεις σε ανοιχτό χώρο, πάντα με ασφάλεια και υπό την καθοδήγηση των άρτια εκπαιδευμένων Trainers του Club.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι, κατόπιν των οδηγιών του ΕΟΔΥ, καθώς και των νέων κανόνων υγιεινής & προστασίας που σχεδιάστηκαν από τo Group της Holmes Place διεθνώς, δημιουργήθηκε ένα νέο πλαίσιο μέτρων προστασίας & πρόληψης, το οποίο βασίζεται σε 3 άξονες που αφορούν στην τήρηση των γενικών κανόνων προστασίας και υγιεινής, την αποφυγή συγχρωτισμού και την προστασία των ευπαθών ομάδων.

Τα Holmes Place σας περιμένουν καθημερινά, αλλά και τα Σαββατοκύριακα για να απολαύσετε τις πιο ανανεωμένες  και ασφαλείς fitness & wellness υπηρεσίες στους απόλυτους καλοκαιρινούς προορισμούς απόδρασης, χαλάρωσης και ευεξίας!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: holmesplace.gr