Γνωρίστε τους πιο βαρετούς ανθρώπους της Βρετανίας. Το κλαμπ τους The Dull Men’s Club αριθμεί πάνω από 5000 μέλη τα οποία είναι παθιασμένα με καθημερινά, ασήμαντα πράγματα που για τους περισσότερους θεωρούνται πληκτικά. Για παράδειγμα, ένας άντρας συλλέγει τούβλα ή ένας άλλος κώνους!

Ο Leland Carlson, αντιπρόεδρος του συλλόγου, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα ημερολόγιο προκειμένου να γιορτάσουν τις εκκεντρικότητες των μελών. «Θέλαμε να το διασκεδάσουμε. Οι Βρετανοί είναι γνωστό ότι είναι εκκεντρικοί και αυτό το ημερολόγιο είναι μια ευκαιρία για γιορτή».

Ιδού μερικά από τα μέλη:

Ο 62χρονος Kevin Beresford από το Redditch του Worcestershire, περνάει τα Σαββατοκύριακά του ταξιδεύοντας σε μέρη της χώρας του, φωτογραφίζοντας διασταυρώσεις

Ο Archie Workman από την Cumbria εκστασιάζεται με τις σχάρες υπονόμων: «Τις βρίσκω ενδιαφέρουσες…», λέει.

Ο 66χρονος Steve Wheeler μέσα σε 30 χρόνια έχει συλλέξει περισσότερα από 20.000 γυάλινα μπουκάλια γάλακτος.
 

Ένα διαφορετικό Rock’n’roll… Ο 73χρονος Michael Kennedy καθημερινά ασχολείται επί ένα δίωρο με το να μετακινεί βράχους …. Τα τελευταία 14 χρόνια έχει μετατοπίσει πάνω από 200 τόνους βράχων.
 

Ο Μήνας Ιούνιος είναι ο συμπαθής 67χρονος Peter Willis ο οποίος φωτογραφίζει ταχυδρομικά κουτιά-μέχρι στιγμής έχει εικόνες από 2.500.

Συλλέγει τούβλα. Ποιος; Ο 78χρονος Neil Brittlebank

Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή από κώνους σήμανσης. Ξεκίνησε το 1986 και πλέον διαθέτει 500.

Το ημερολόγιό τους