Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία χορεύτρια στο Μέριλαντ των ΗΠΑ μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η Χάνα Βίβερετ βρισκόταν στο σαλόνι του διαμερίσματός της και κατέγραφε σε βίντεο τον εαυτό της να χορεύει φτιάχνοντας ένα βίντεο στο Tik Tok. Εντελώς ξαφνικά είδε έναν άγνωστο άνδρα να ανοίγει χαλαρός την πόρτα του σπιτιού της μπροστά στα έντρομα μάτια της.

Σύμφωνα με όσα έγραψε και η ίδια σε ανάρτησή της είδε έναν άνδρα που είχε ξαναδεί στη γειτονιά και της είχε κάνει άσεμνες χειρονομίες από μακριά. Η ανατριχιαστική σκηνή καταγράφηκε από την κάμερα του κινητού της κοπέλας, με τον τρόμο της να είναι εμφανής την στιγμή που αντικρίζει το χαμογελαστό πρόσωπο του εισβολέα, με τον οποίο η ίδια δεν είχε μιλήσει ποτέ αλλά τον είχε προσέξει επανειλημμένα να την παρακολουθεί.

Όπως ανέφερε η νεαρή την περασμένη Κυριακή γύρω στις 10.20 το βράδυ έβαλε μουσική και άρχισε να χορεύει, καταγράφοντας τις κινήσεις της με την κάμερα του κινητού της. Κάποια στιγμή που είχε κλειστά τα μάτια της άκουσε την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματός της (που είναι στον πρώτο όροφο) να ανοίγει. Ξαφνιασμένη, κινήθηκε προς το μέρος της πόρτας για να την κλείσει όταν ξαφνικά είδε το πρόσωπο ενός άνδρα μέσα από το άνοιγμα.

«Ήταν ένα πρόσωπο που έβλεπα σχεδόν καθημερινά στην γειτονιά αφότου μετακόμισα, αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Ένας άνδρας που με κάρφωνε με το βλέμμα και έκανε άσεμνες χειρονομίες από μακριά εδώ και μήνες. Για πολύ καιρό δεν έδινα σημασία, συμπεραίνοντας ότι είναι απλά ένας ανώμαλος. Τη στιγμή όμως που αντίκρισα το πρόσωπό του στην πόρτα ήξερα ότι είχε έρθει για να μου κάνει κακό. Είχε τα χέρια στις τσέπες και ένα περίεργο χαμόγελο στο πρόσωπό του».

Ο άνδρας που προχώρησε στην σοκαριστική παραβίαση της ιδιωτικότητας της νεαρής μουρμούρισε κάτι στα ισπανικά και είπε κάτι για «φιλία» ενώ εκείνη του ζητούσε επιτακτικά να φύγει από το σπίτι της. Μετά από λίγες στιγμές άρπαξε το κινητό της και κατευθύνθηκε η ίδια προς την έξοδο, με σκοπό να ζητήσει βοήθεια. Καθώς έβγαινε, κατέγραψε τον άνδρα να την κοιτάζει από την πόρτα του μπαλκονιού της, προτού τελικά αποφασίσει να φύγει.

Ο stalker της αποδείχτηκε πως μένει στο απέναντι κτίριο από εκείνη, παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι σκαρφάλωσε στο διαμέρισμα της, ισχυριζόμενος όμως ότι δέχτηκε πρόσκληση. Μετά τη σύλληψή του, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah Viv (@hannah.viverette)