Τα gadget που μπορούν φορεθούν, κυριαρχούν το τελευταίο διάστημα στα τεχνολογικά νέα. Ιδιαίτερος ενθουσιασμός κυριαρχεί για το project Glass της Google και τα ρολόγια χειρός από τις Apple, Sony και Samsung.

Εκτός όμως από τις εταιρίες-γίγαντες στο χώρο της τεχνολογίας, έρχονται μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και από μικρότερα ονόματα, συμπεριλαμβανομένου του Embrace+.

Το Embrace+ είναι ένα «έξυπνο» βραχιόλι που ειδοποιεί τους χρήστες smartphone και tablet για τις εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα, μέσω φωτεινών ενδείξεων ή δόνησης. Φυσικά, μπορεί να σας ειδοποιήσει ακόμα και αν το κινητό σας τηλέφωνο είναι στην τσέπη ή την τσάντα σας.

«Μέσα από μερικές πολύ απλές ρυθμίσεις και ορισμένες βασικές παραμέτρους, το Embrace+ μπορεί να σας ενημερώσει για όποια ειδοποίηση θέλετε και όταν εσείς θέλετε», αναφέρουν οι εκπρόσωποι της εταιρίας στο KickStarter. «Εσείς επιλέγετε το πώς θα εμφανίζει τις πληροφορίες που θέλετε αλλά και το πόσο συχνά».

Οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν ρυθμίσεις για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, ενδείξεις μπαταρίας καθώς και emails και ενημερώσεις των κοινωνικών δικτύων (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn κτλ). Επιπλέον, το Embrace+ είναι συμβατό τόσο με iOS όσο και με Android.

Η περίοδος χρηματοδότησης του project στο KickStarter τελείωσε την περασμένη εβδομάδα με το Embrace+ να καταφέρνει να συγκεντρώσει περισσότερα από 265.000 δολάρια, τη στιγμή που ο αρχικός στόχος της εταιρίας ήταν 80.000 δολάρια.