Διατεθειμένος να διαπραγματευτεί αρκετά σκληρά προκειμένου να κρατήσει τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς στην Στόουκ, είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Πίτερ Κόατς.

Ο εξαιρετικές εμφανίσεις του Βόσνιου τερματοφύλακα τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Κόατς είχε φτάσει μια ανάσα από την μετακόμισή του στην Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο η απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε βάλει «στοπ» στη μεταγραφή. Αν και η Στόουκ φέτος δεν πραγματοποιεί καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ο Μπέγκοβιτς έχει ξεχωρίσει κατορθώνοντας να κρατήσει το μηδέν τέσσερις φορές ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Σαουθάμπτον.

«Είναι ένας τερματοφύλακας τοπ επιπέδου και αυτό σημαίνει ότι θα δεχθούμε αρκετές προτάσεις από συλλόγους. Επίσημα πάντως μέχρι στιγμής κανείς δεν μας έχει χτυπήσει την πόρτα αλλά είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσουμε. Ελπίζω ότι θα ολοκληρώσει μαζί μας τη χρονιά. Είναι παίκτης κλειδί για εμάς» τόνισε ο Κόατς.

Πηγή: england365.gr