Τι σημασία έχει που η κλεψύδρα για την αδειοδότηση από την UEFA αδειάζει επικίνδυνα.

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ (αν μπορούν να αναμένονται βάσιμα τέτοιες από τους άγνωστους επενδυτές) μετατέθηκαν εκ νέου για αύριο.

Τα 2 εκατ. ευρώ που θα καταθέτονταν την Πέμπτη δεν εμφανίστηκαν στο λογαριασμό της «Ένωσης», με την ΠΑΕ να αναγνωρίζει και δική της ευθύνη στην καθυστέρηση και να τα περιμένει πλέον την Παρασκευή.

Το περίφημο swift number (νέα οικονομική ορολογία που μπήκε στην καθημερινότητα του ΑΕΚτζή) δεν έφτασε ούτε την Πέμπτη στα χέρια της ΠΑΕ. Παρόλο, λοιπόν, που αυτό εντείνει ακόμα περισσότερο τα ερωτηματικά και την καχυποψία του κόσμου, από την πλευρά της διοίκησης είναι αποφασισμένοι να περιμένουν εκ νέου μέχρι την Παρασκευή.

Όχι μόνο επειδή… δεν έχουν τίποτα άλλο στα χέρια τους, αλλά επειδή αναγνωρίζουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται εν μέρει και στην ΠΑΕ, που καθυστέρησε να στείλει στην πλευρά των επίδοξων επενδυτών το τροποποιημένο πρακτικό του Δ.Σ.

Την ώρα, λοιπόν, που θεωρείται δεδομένο ότι στη διάρκεια της ημέρας θα συνεχιστούν οι ζυμώσεις (και οι ζωηρές ενστάσεις από μέλη του Δ.Σ. όπως ο Χάρης Οικονομόπουλος) οποιαδήποτε εξέλιξη από τους… Α.Τ.Ε.Ε. (αγνώστου ταυτότητας επίδοξοι επενδυτές) δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πηγή: sport-fm.gr