Ένα… δυσάρεστο διάλλειμα κι όχι «κανόνα» θέλουν όλοι στον Παναθηναϊκό να καταστήσουν την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Άρη με 3-1. Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν αγνώριστοι, κατώτεροι των προσδοκιών που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις εμφανίσεις τους το τελευταίο δίμηνο και γνώρισαν μοιραία την πρώτη τους φετινή ήττα.

Με πολλά ατομικά λάθη στα μετόπισθεν, χωρίς φαντασία ή αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με βασικά ατού μακριά από τον καλό τους εαυτό και δίχως βοήθεια από τον πάγκο, η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε ένα μεγάλο πισωγύρισμα.

«Ήταν μια κακή βραδιά», έλεγαν οι παίκτες μετά το ματς και υπόσχονταν να μην επαναληφθεί. Ευκαιρία για απόδειξη των λεγομένων τους αποτελούν τα προσεχή δύσκολα ματς: με τον ανεβασμένο Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Κυριακή, με τον παραδοσιακά ανταγωνιστικό στο ΟΑΚΑ Αστέρα Τρίπολης αμέσως μετά και με τον ιδιαίτερα ισχυρό στο Αγρίνιο στο Παναιτωλικό στην αυλαία του πρώτου γύρου.

Προβλήματα με κάρτες
Σεμπαστιάν Λέτο και Κώστας Κατσουράνης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν σε ένα από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια της ομάδας (Πανιώνιο εκτός, Αστέρα εντός, Παναιτωλικό εκτός, Κέρκυρα εντός). Στο όριο των τριών καρτών βρίσκονται οι Στέφανος Καπίνο και Γιώργος Καραγκούνης, ο τελευταίος επανέρχεται στο προσεχές ματς.

Εξελίξεις (;) στο ιδιοκτησιακό
Τη στιγμή που το ενδιαφέρον του Αλ Σαούντ δείχνει να ατονεί (παρά τις διαβεβαιώσεις του Βλάση Τσάκα πως όλα βαίνουν καλώς και το deal θα ολοκληρωθεί), το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδριάζει την Τρίτη για να δώσει την έγκριση στην Arboris Capital να φέρει πρόταση από επενδυτή. Πιθανώς να έρθει στην Αθήνα έρθει ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας από το Άμπου Ντάμπι, Ρίτσαρντ Κάλουμπ, ή και κάποιο ακόμα μέλος της εταιρείας για να συζητήσει με τον Δημήτρη Γόντικα το χρονοδιάγραμμα για την έλευση χρηματοδότη και το πώς θα τρέξουν όλες οι διαδικασίες. Εκπρόσωποι της εταιρείας φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με κάποιους επενδυτές και εντός της εβδομάδας θα ενημερώσουν σχετικά τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sportfm.gr