Στα προβλήματα τραυματισμών, του Παπαδόπουλου και στο πρώτο δεκάλεπτο του Άντιτς, ήταν αυτά που κόστισαν στον Ολυμπιακό στην ήττα από την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό θα πρέπει να αποτελέσει «μάθημα» για τους παίκτες του.

Ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στον όμιλο, έχασαν οι Πειραιώτες, όπως είπε ο Κάιλ Χάινς.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και νομίζω ότι η Φενέρμπαχτσε άξιζε τη νίκη γιατί ήταν καλύτερη ομάδα απόψε. Ο έλεγχος του παιχνιδιού μας στο πρώτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν στην ποιότητα που θέλουμε. Με 26 και 27 πόντους στην άμυνα δεν μπορείς να περιμένεις πολλά.

Ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου στην τελευταία προπόνηση και αυτός του Άντιτς ήταν πρόβλημα. Μας άλλαξε πολλά πράγματα και παίξαμε με σχήματα που δεν το έχουμε ξανακάνει όπως με τον Παπανικολάου στο 4 ή με τον Χάουαρντ στο 5 που έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουμε.

Δεν νομίζω ότι δεν είχαμε ενέργεια, αλλά δεν ελέγξαμε το παιχνίδι. Όταν λέμε ότι θα πρέπει να ποστάρουμε με τον Γλυνιαδάκη δεν μπορούμε να σουτάρουμε τρίποντα. Είναι σίγουρα θέμα εμπειρίας αλλά και επιθυμίας», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Κάιλ Χάινς είπε: «Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία απόψε να πάρουμε κεφάλι στον όμιλο, αλλά δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη και είχαμε μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ, αλλά νομίζω ότι το μεγάλο πρόβλημα ήταν η άμυνα.

Δώσαμε εύκολα καλάθια στη Φενέρ, πήρε διαφορά και μαζί και τη ψυχολογία. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτή τη νίκη γιατί έχουμε ακόμα μπροστά μας την πρόκριση στο Τοπ-16 και γι’ αυτό θα πρέπει στα τρία επόμενα ματς να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Νομίζω ότι ο Πέρο και ο Λάζαρος είναι παίκτες κλειδιά για μας και η απουσία τους ήταν σημαντική. Σίγουρα μ’ αυτούς θα είχαμε και κάποια άλλα πράγματα στο παρκέ, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Είμαστε 16 παίκτες στην ομάδα και πρέπει πάντα να έχουμε τις λύσεις για να καλύπτουμε τέτοια προβλήματα».

Πηγή: sport-fm.gr