Λήξαν θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε χθες στον Πανιώνιο, με τον Τάκη Λεμονή να εκνευρίζεται από τη χαλαρότητα με την οποία έβλεπε τον Κώστα Μήτρογλου να έχει βγει για προπόνηση και να τον στέλνει νωρίς νωρίς για… ντους.

Ο «πιστολέρο» ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης και ο 50χρονος τεχνικός του έδωσε… συγχωροχάρτι.

Έτσι, ο διεθνής στράικερ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κυανέρυθρων» -που θα ανακοινωθεί αύριο- για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με όλους τους παίκτες να δείχνουν αποφασισμένοι για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Λεμονής, μάλιστα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι θα χρειαστεί να γίνουμε μία γροθιά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην επιτυχία».

Ο Μάχο, προπονήθηκε κανονικά, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όπως και ο Πρελ.

Παράλληλα και οι δύο ακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας τους και είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Μπερνάρ Κουμορτζί αναχώρησε νωρίτερα για την Γκάνα, όπου θα ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα για τα παιχνίδια με το Κονγκό και την Αγγλία. Ούτως ή άλλως, ο διεθνής μέσος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του «Καυταντζογλείου».

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: sportfm.gr