Οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε Ομάδας του Survivor βρέθηκαν ξανά μπροστά στον Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος τους ενημέρωσε για το έπαθλο το οποίο θα διαγωνιζόντουσαν λίγη ώρα αργότερα. Η νικήτρια ομάδα, θα έμπαινε σε λιμουζίνα και θα βρισκόταν σε μία βίλα όπου θα αφηνόταν στα χέρια έμπειρων μασέρ οι οποίοι θα τους έκαναν ένα χαλαρωτικό μασάζ ενώ στην συνέχεια θα ακολουθούσε ένα πλούσιο γεύμα και ένα 80’s party.

Και μπορεί στο χθεσινό flag race η Κόκκινη ομάδα να ήταν αυτή που κέρδισε με ελάχιστη διαφορά, στο Μαϊάμι όμως βρέθηκαν και οι Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεβ από την Μπλε ομάδα.

Απόψε, το σκηνικό επαναλήφθηκε στο Survivor και με τεράστια διαφορά το έπαθλο κέρδισε ξανά η κόκκινη ομάδα.

Ο Τούρκος παραγωγός έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας να επιλέξουν δύο κορίτσια από την αντίπαλη ομάδα για να απολαύσουν μαζί τους το έπαθλο. Οι τυχερές ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη κι η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Η υπόσχεση του Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες

Αφού ευχαρίστησε τους παίκτες των δυο ομάδων του Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζαλί τους ενημέρωσε πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από το πόστο του στην παρουσίαση του ελληνικού Survivor, έδωσε όμως και μια υπόσχεση. «Στο μέλλον θα παρουσιάσω ξανά κάποια παιχνίδια. Θα κάνουμε μικτά παιχνίδια Ελλάδας – Τουρκίας. Απλά, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο γιατί είστε πολλοί ακόμα. Οπότε θα περιμένουμε λίγο ακόμα και θα κάνουμε αργότερα μικτά παιχνίδια και θα παρουσιάσω κάποια από αυτά» είπε ο Τούρκος παραγωγός στους παίκτες.  

Απελπίστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Ακόμα μια ήττα μέτρησε η Μπλε Ομάδα και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν έκρυψε την απελπισία της κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Survivor. Με δάκρυα στα μάτια, γι’ άλλη μια φορά, η νεαρή παίκτρια αναφέρθηκε στο χαμένο έπαθλο το οποίο, όπως είπε, το είχε ανάγκη  η ομάδα της. «Ο Άρης, η Σοφιάννα, ο Τάλα και η Μέη είναι μια συμμορία. Είναι μια κλίκα που τα βρίσκουν με τους κόκκινους, με τις ψηφοφορίες, και πλέον και με τα έπαθλα. Δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω να παίζω τέσσερις μήνες μόνο με ψυχική δύναμη και αυτή η κλίκα να κερδίζει πάντα. Δεν τους αξίζει» είπε και «λύγισε» η παίκτρια.

Αιχμές για στημένες ασυλίες άφησε ο Τάκης Καραγκούνιας

Αιχμές για στημένες ασυλίες άφησε ο Τάκης Καραγκούνιας ενώ χαρακτήρισε «συμμορία» μερίδα παικτών.  «Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι πιθανόν στήνονται ασυλίες και το λέω με πλήρη γνώση αυτό. Δεν μου αποκλείει κανείς εμένα, ότι μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να μιλάει με την αντίπαλη ομάδα, με Απόστολο, Ναυσικά, Στάθη και τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας, και να στήσουν μια ασυλία, για να την πάρει η Κόκκινη ομάδα για να μπορέσουν να βγάλουν εμένα και τον Εμμανουήλ στον τάκο. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό είναι το Survivor που έχουν χτίσει. Αυτό που έχω ζήσει τις τελευταίες μέρες, είναι ένα τσίρκο με κάποιους σαλτιμπάγκους γύρω μου που προσπαθούν να με ξεγελάσουν ώστε να με ξεζουμίσουν. Θέλω να δω τι θα γίνει στον επόμενο αγώνα ασυλίας που έρχεται, να δω τι θα κάνει η συμμορία» ανέφερε ο μισθοφόρος του Survivor.

Σε σύγκρουση ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Τάκη Καραγκούνια

Ακόμα ένας καυγάς έγινε στο Survivor και πρωταγωνιστές ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Τάκη Καραγκούνια. Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας, συζητούσαν αφού επέστρεψαν στην καλύβα, τι φταίει και δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε ένα έπαθλο. «Πρέπει να δυναμώσουμε αγωνιστικά» είπε ο Άρης Σοϊλέδης στους συμπαίκτες του.

«Είμαστε σε ένα σημείο του παιχνιδιού που διεκδικούμε μεγάλα έπαθλα. Είναι κάποια άτομα που δεν έχουν έρθει με νούμερο ένα κριτήριο το αγωνιστικό. Δεν το κατηγορούμε αλλά είμαστε σε μια φάση που το αγωνιστικό είναι σημαντικό. Αυτά τα άτομα έχουν έρθει για άλλους λόγους, να προβληθούν, να κάνουν σόου. Να φύγουν ή να πουν στη διάθεση του κοινού» είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας λίγη ώρα αργότερα ήρθαν σε σύγκρουση. Με τον φαρμακοποιό να κατακεραυνώνει τον Μισθοφόρο για την στάση του και για το γεγονός, όπως είπε, ότι του ζητάει την στήριξη του ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει τον καυγά που είχε πριν μερικές μέρες ο Τάκης με τον Άρη Σοϊλέδη κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του Survivor.