Ένας νομοθέτης από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ απολογήθηκε τελικά την Πέμπτη μετά την τουλάχιστον ιδιαίτερη διαμαρτυρία του κατά των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού.

Ο Ρεπουμπλικανός Jim Walsh δέχτηκε δριμεία κριτική για τον λόγο που έδωσε το Σάββατο φορώντας το κίτρινο αστέρι, θυμίζοντας τις εποχές που οι Ναζί υποχρέωναν τους εβραίους πολίτες να το φορούν στο πέτο.

Βγήκε να διαμαρτυρηθεί για τον κορονοϊό φορώντας Άστρο του Δαβίδ

«Αυτή η κίνηση πήγε πολύ μακριά», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Jim Walsh, «ήταν απαράδεκτο και προσβλητικό και λυπάμαι πραγματικά που συνέβη και ήμουν μέρος του».

Η απολογία του χαρακτηρίστηκε ωστόσο από κάποιους κύκλους ως «κωλοτούμπα», καθώς ο Ρεπουμπλικανός πέρασε όλη την προηγούμενη εβδομάδα υποστηρίζοντας σθεναρά την πράξη του.

Washingtonians for Change / Lacey, WA / 6.26.21

Today's talk at the monthly meeting of Washingtonians for Change. The audio is a little echo-y, but I'll leave it up. Good crowd. 100+ at the peak, in a church basketball gym in Lacey.Thanks Michelle Le and company for building this group from the grassroots up. And up–it's growng remarkably. Their meetings move all around the state. Next one is in Tri-Cities.

Posted by Jim Walsh on Saturday, June 26, 2021

«Είναι ηχώ από την ιστορία», σχολίαζε χαρακτηριστικά το Σάββατο, «στο υπάρχον πλαίσιο, είμαστε όλοι εβραίοι», είπε μιλώντας για τις ανησυχίες του περί διαβατηρίου εμβολιασμού και διαχωρισμού των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη.

Τώρα τα μαζεύει όμως λέγοντας πως «αυτές οι εικόνες είναι πολύ δυνατές και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για να κάνουν τέτοιες δηλώσεις»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.