Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από θρόμβωση που υπέστη αφότου έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, περιμένοντας ένα θαύμα.

«Οι ελπίδες έχουν σβήσει από την Παρασκευή όταν το βράδυ οι γιατροί περίλυποι πραγματικά μου είπαν ότι έκαναν την επέμβαση. Το αιμάτωμα ήταν τόσο μεγάλο. Στην ουσία μου είπαν ότι την επέμβαση την έκαναν για να νιώθουν καλά» αναφέρει μιλώντας στο Mega.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η 44χρονη να είναι ήδη εγκεφαλικά νεκρή, ανέφερε ο σύζυγος τονίζοντας ότι «για να κάνουν ασφαλή διάγνωση για τον εγκεφαλικό θάνατο θα πρέπει να μην υπάρχουν ποσότητες φαρμάκων στον οργανισμό της. Θεωρούν ότι αυτό θα γίνει αύριο αλλά στην ερώτηση που τους έκανα αν υπάρχει έστω κι ένα στο εκατομμύριο να δίνουν κάποια ελπίδα απάντησαν δυστυχώς όχι».

«Θα σας πω τι μου είπε η κόρη μου που είναι 10 ετών “μα γιατί να πάθει κάτι η μαμά μου από το εμβόλιο. Αφού μας είπαν να το κάνει για να μην πάθει κάτι. Γιατί;”. Εγώ τι απαντήσεις να δώσω στην ερώτηση του παιδιού;» συνεχίζει ο σύζυγος, ο οποίος πρέπει να δώσει απαντήσεις στα αναπάντητα «γιατί» των τριών του παιδιών.

Έγραψαν μάλιστα και ένα γράμμα, με όλες τις παιδικές απορίες τους και το παρέδωσαν στον πατέρα τους.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας αναφέρθηκε και στη χρονοκαθυστέρηση των ανακοινώσεων αναφορικά με τη συσχέτιση της υγείας της 44χρονης και του εμβολίου. «Εμένα από την Πέμπτη μου έχουν ανακοινώσει από το Βενιζέλειο νοσοκομείο ότι τα αποτελέσματα που έφτασαν γραπτώς από το Ωνάσειο, αναφέρουν ασθενώς θετικό τη συσχέτιση με το εμβόλιο. Έχουν περάσει 4 ημέρες και ακόμα κάποιοι λένε δεν έχει γραφτεί, δεν έχει πάει επίσημα. Γιατί το κάνουν αυτό;» ανέφερε.

Ο σύζυγος της 44χρονης αδυνατεί να πιστέψει πως επιδεινώθηκε τόσο γρήγορα η κατάσταση της υγείας της. Την περασμένη Τετάρτη, όταν έφτασε στο ΠΑΓΝΗ από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, περπάτησε από το ασθενοφόρο μέχρι και το νοσοκομείο.

«Δεν είχα σκοπό να μιλήσω γιατί το είχα υποσχεθεί στη γυναίκα μου. Η γυναίκα μου είπε: ‘Δεν θέλω να είμαι εγώ αυτή που θα σταματήσει το ρεύμα του εμβολιασμού. Δεν θα σε αφήσω να ξαναμπεις στο νοσοκομείο’. Πείτε μου λοιπόν εγώ τι άλλο να σας πω πάνω σε αυτό» ανέφερε.

Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος

«Τα ζωτικά όργανα λειτουργούν κανονικά, δεν ξέρουμε για την εγκεφαλική λειτουργία, αύριο θα μας επιτρέψουν οι ποσότητες των φαρμάκων να κάνουμε τα προβλεπόμενα τεστ» ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για την άτυχη γυναίκα από την Κρήτη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.