Κατάληψη εκπαιδευτών σχολών οδηγών στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν οριστεί νέες ημερομηνίες εξετάσεων


ΕΛΛΑΔΑ
18:19
10/03/2015
Κατάληψη εκπαιδευτών σχολών οδηγών στη Θεσσαλονίκη
1
loading

Κατάληψη στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης, από τις 07:00 ως τις 11:00, τρία σωματεία εκπαιδευτών οδηγών της πόλης. Οι εκπαιδευτές διαμαρτύρονται διότι από τις 24 Φεβρουαρίου δεν έχουν οριστεί νέες ημερομηνίες εξετάσεων υποψηφίων οδηγών.

Η διαδικασία έχει σταματήσει εξαιτίας της αποχής των υπαλλήλων της διεύθυνσης μεταφορών από τις εξετάσεις, οι οποίοι διαμαρτύρονται για έλλειψη προσωπικού.

«Δεν έχουν οριστεί νέες ημερομηνίες εξετάσεων οδηγών και πλέον δε γνωρίζουμε τι θα γίνει και αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα» δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης «Λευκός Πύργος» Νίκος Παπαντωνίου.

«Τα τελευταία δύο χρόνια το προσωπικό και στις δύο διευθύνσεις ανατολικής και δυτικής Θεσσαλονίκης έχει μειωθεί περίπου κατά 35%, λόγω συνταξιοδοτήσεων και δεν αναπληρώθηκε», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος στη διεύθυνση συγκοινωνιών ανατολικής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Πάλλας και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να αναπληρώσουμε μέρος των κενών από άλλες διευθύνσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι επίσης δύσκολο, γιατί κι εκεί έχουν ελλείψεις προσωπικού και είμαστε σε αναμονή κάποιων προσλήψεων που εκκρεμούν από παλαιότερο διαγωνισμό».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Παντελης09

    Ξέρει κανείς πότε θα σταματήσει η κατάληψη;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει