Επιμένει ο Αμβρόσιος για τους αφορισμούς: Τα τσιπάκια, ο «βλάσφημος» πρωθυπουργός και η «αιρετική» Κεραμέως

Νέο κείμενο του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας που βάλλει και κατά της Ιεράς Συνόδου


ΕΛΛΑΔΑ
17:28
18/05/2020
Επιμένει ο Αμβρόσιος για τους αφορισμούς: Τα τσιπάκια, ο «βλάσφημος» πρωθυπουργός και η «αιρετική» Κεραμέως
86
loading

Επιμένει για τον αφορισμό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Ο Μητροπολίτης βάλλει κατά της Ιεράς Συνόδου υποστηρίζοντας πως «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου», με αφορμή την ανακοίνωση πως «μόνο η Ολομέλεια των μητροπολιτών έχει την αρμοδιότητα επιβολής του αφορισμού σε βάρος μέλους της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος».

Ενώ σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο υποστηρίζει πως ο αφορισμός έγινε γιατί «ο κόμπος έφθασε στο χτένι! Τώρα πλέον πρέπει να εφαρμόσουμε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου: ‘’τιμωρείτε τους ατάκτους, ίνα μη υπεραίρωνται’’».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου:

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ

ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ!

Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ  ΕΓΙΝΕ!

«Το σφάλλειν ανθρώπινον, το εμμένειν σατανικόν»,  έλεγαν  οι σοφοί άνθρωποι σε άλλες εποχές! Δυστυχώς όμως στην εποχή μας βλέπουμε την αλλοίωση των χαρακτήρων!  Τα ηγετικα Πρόσωπα της Κοινωνίας σήμερα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τά λάθη τους!  Οπότε ο πέλεκυς, ως παιδαγωγικό μέσο,  καθίσταται αναγκαίος!

Η Κυρία Κεραμέως, ως Υπουργός των Θρησκευμάτων, την 30ήν Απριλίου 2020 προέβη σε μια Δήλωση όχι μόνον ΑΙΡΕΤΙΚΗ, εξ επόψεως θεολογικής, αλλά καί ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ για την συνείδηση των Ορθοδόξων Χριστιανών!  Υποστήριξε την άποψη, ότι με το σάλιο μεταδίδεται ο Κορνοϊός και συνεπώς οι πιστοί πρέπει να μη μεταλαμβάνουν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού! Υποστήριξε τήν αποψη, ότι αυτό  υποστηρίζουν  «οι ειδικοί», δηλ. κάποιοι γιατροί, πλήν όμως για τα θέματα της θείας λατρείας  «ειδικοί» προκειμένου γαι τη Θεία Κοινωνία δεν είναι οι γιατροί, ούτε και ο άσχετος, ο αστοιχείωτος και αναρμόδιος κ. Ηλίας  Μόσιαλος, αλλ΄ οι Επίσκοποι καί γενικώτερα οι Κληρικοί, οι οποίοι και τελεσιουργούν το Μυστήριο. Γιατί η Κυρία Υπουργός κλείνει τα αυτιά της στον εξαίρετο καί ευλαβέστατο κληρικό του Νοσοκομείου Λοιμωδών Νόσων Δυτικής Αττικής, τον π. Στέφανο Νταλιάνη;

Με μιά ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιστολή μας προς την Κυρίαν Κεραμέως, με ημερομηνίαν την 1ην Μαΐου, της υπεδείξαμε το φρικτό λάθος της και την παρεκαλέσαμε να το επανορθώσει με μια νεώτερη Δήλωσή της. Ο υποβαλών την παράκλησιν καί χαράσσων τις γραμμές αυτές, είναι και αυτός ένα Δημόσιο Πρόσωπο, ένας Ιεράρχης της Εκκλησίας του Χριστού, ο οποίος μάλιστα υπηρέτησε την Μητέρα Εκκλησία και την Πατρίδα μας επί ΠΕΝΗΝΤΑ και ΟΚΤΩ έτη, εκ των οποίων τά ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΙΑ (43) ως Αρχιερεύς! Και μόνον διά το γεγονός αυτό ώφειλε να μας δώσει  μιά απάντηση. Έστω και με ένα τηλεφώνημα!  Δυστυχώς δεν το έπραξε!  Μας αγνόησε παντελώς!

Έτσι, με μια δεύτερη επιστολή μας, με ημερομηνίαν 14 Μαΐου υπομνήσαμε την εκκρεμότητα και παρεκαλέσαμε να μην μας αγνοήσει, διότι οι συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρές! Δυστυχώς και για δεύτερη φορά, ενεργούσα με πολλήν υπεροψίαν, απέρριψε την ικεσία μας στο καλάθι των αχρήστων!  Βλέπετε, αποτανθήκαμε σε «ώτα μη ακουόντων»!

Οπότε ο κόμπος έφθασε στο χτένι! Τώρα πλέον πρέπει να εφαρμόσουμε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου: «τιμωρείτε τους ατάκτους, ίνα μη υπεραίρωνται»! Και το πράττομεν όχι από μίσος, όχι από κακία, αλλά από αγάπη! Από αγάπη πρό τον Χριστό, που ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ! Και από χριστιανική αγάπη τόσο προς την Κυρία Υπουργό, όσο και προς τα άλλα δύο Μέλη της Κυβερνήσεως, ήτοι

α) τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος καταγγέλλεται, ότι βλασφήμησε τον Χριστό. Είπε τα εξής βλάσφημα λόγια: Άντε, να τελειώνουμε με δαύτους και να μπει το τελικό σχέδιο σε εφαρμογή. Έχω κουραστεί, ρε συ… Μου έχουν πρήξει τα π.......ρια με τον Χριστό τους. Πάλι καλά, που οι περισσότεροι είναι κότες και κάθονται στα κλουβιά τους. Δηλ. ο κ Πρωθυπουργός ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ! Ο Χριστός δεν είναι και ο δικός του Θεός!  («τον Χριστό τους», είπε επί λέξει).

β) τον ασεβέστατο Υπουργό κ. Χαρδαλιά, ο οποίος φέρεται, ότι παρήγγειλε ήδη ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ «τσιπάκια«, αναγκαία για το σφράγισμα του Αντιχρίστου, τον αριθμό 666.

ΟΥΔΕΙΣ καταδέχθηκε να προβεί  σε μιά διάψευση!

Έτσι, λοιπόν, και ημείς, στιχούντες  στα λόγια του Κυρίου:

«15 ᾿Εὰν ... ἁμαρτήσῃ εἰς σὲ ὁ ἀδελφός σου, ὕπαγε καὶ ἔλεγξον αὐτὸν μεταξὺ σοῦ καὶ αὐτοῦ μόνου· ἐάν σου ἀκούσῃ, ἐκέρδησας τὸν ἀδελφόν σου·

16 ἐὰν δὲ μὴ ἀκούσῃ, παράλαβε μετὰ σοῦ ἔτι ἕνα ἢ δύο, ἵνα ἐπὶ στόματος δύο μαρτύρων ἢ τριῶν σταθῇ πᾶν ρῆμα.

17 ἐὰν δὲ παρακούσῃ αὐτῶν, εἰπὲ τῇ Έκκλησίᾳ (= ὁ Ἁφορισμός)· ἐὰν δὲ καὶ τῆς Ἐκκλησίας παρακούσῃ, ἔστω σοι ὥσπερ ὁ ἐθνικὸς καὶ ὁ τελώνης» (βλ. Κατά Ματθαίον, κεφ. ιη’, στ. 15-17).

επετελέσαμε το χρέος ως πρός τα δύο σημεία, οπότε σήμερα Κυριακήν 17ην Μαϊου εφαρμόζουμς το τρίτο σημείο, δηλ.  το «εἰπὲ τῇ Έκκλησίᾳ (= ὁ Ἁφορισμός)· ἐὰν δὲ καὶ τῆς Ἐκκλησίας παρακούσῃ, ἔστω σοι ὥσπερ ὁ ἐθνικὸς καὶ ὁ τελώνης» και τοιουτοτρόπως εξοφλούμε το χρέος μας ως Ιεράρχης, δηλ. ως υπερασπιστής της μοναδικής και αληθινής Χρισιανικής Πίστεως!

Η ενέργειά μας ασφαλώς και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα! Είναι και αυτός ένας από τους στόχους μας! Διότι, ενώ η Ορθοδοξία μας αλλοιώνεται και παραχαράσσεται, δυστυχώς η Ιεραρχία μας «κοιμάται τον ύπνον του δικαίου»!!!! Μακάρι η τολμηρή αυτή ενέργειά μας να αφυπνήσει τις συνειδήσεις των Αδελφών μας Αρχιερέων πρός δόξαν Κυρίου.

Στούς αφωρισμένους πλέον, ήτοι τον κ. Μητσοτάκην, την καν Κεραμέως και τον κ. Χαρδαλιάν εύχομαι ΚΑΛΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ!

Ο ταλαίπωρος και  πρώτος των αμαρτωλών (Α΄Τιμ. α΄, 15)».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

86
σχόλια
 1. avatar Ε.Κ.

  Καλα τα ειπες πατερ ,αλλα ολοι ανεξαρτητως πολιτικου χρωματος,την Ελλαδα ,την θρησκεια&την οικογενεια,δεν την προστατετευσαν ποτε!Ενας Καποδιστριας δολοφονηθηκε,ενας Μεταξας και ενας Παπαδοπουλος επρεπε να γινουν δικτατορες για να προασπισουν τα ηθη και την πατριδα μας!Οντως ομως ο Μητσοτακης ειχε δικαιο\'η Ιερα Συνοδος αδιαφορει και υποτασσεται στις προσταγες του εκαστοτε πρωθυπουργου.Η Ελλαδα γεμισε με ανομιες,λαθρομεταναστες,ρουφιανους και εγκληματιες καθε επιπεδου\'και ο Ελληνας ξαναγινε ραγιας...

 2. avatar Eπιμένει και η κυβέρνηση σκανδαλωδώς..

  ...να μην παίρνει επίσημη θέση στις καταγγελίες Αμβρόσιου.

 3. avatar Γελάσαμε και πάλι

  Άκουσε απο εκεί ψηλα ο Καζαντζάκης οτι αφόρισε ο Αμβρόσιος αφόρισε τον Πρωθυπουργό και πάτησε κατι γέλια που φτασανε μέχρι τον Παράδεισο.

  1. avatar ΜΠΟΓΙΑΣ

   Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος

 4. avatar Ποίημα για τον Αμβρόσιο

  Τον ίσιο δρόμο άφησες
  δεν βλέπεις το χαμό σου
  ούτε την Ιερά Σύνοδο άκουσες
  που θέλει τον τελειωμό σου.

  Είσαι πια απομονωμένος
  σ’ αποφεύγει ο ελληνας και ο ξένος
  κι όσο να κλάψεις και να δακρύσεις
  αυτό το στίγμα δε θα το σβήσεις.

  Σε πήρε ο κατήφορος
  στη λάσπη έχεις φτάσει
  και δεν υπάρχει άνθρωπος
  το χέρι σου να πιάσει.

  Εκει στου Χαρδαλια τ\' αχαμνα
  εκει εισαι γραμμένος
  των συνεδρίων της εκκλησίας
  χ....νος και ξεχασμένος.

  Η κοινωνία και η εκκλησία
  σου γυρισαν την πλάτη
  οταν χαθεις απο τουτο κόσμο
  θα είμαστε απο χαρα γεμάτοι.

  1. avatar KOULIS MKO AE

   KLAP KLAP KLAP

  2. avatar ΜΠΟΓΙΑΣ

   Μα Τοσο βλημα εισαι

 5. avatar Τρέλα Καλαβρύτων

  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟΥ:
  Έφυγες χωρις την αγωγη σου. Εχει και 40β. Γυρνα γρηγορα.

 6. avatar Μην Κρίνεται

  Η εκκλησία έχει και τους Ιερούς κανόνες αμόρφωτη εδώ μέσα.Ο καθένας λέει τη μ...ια του και την βλακακια του.Εχετε μπερδέψει τα πάντα η εκκλησία και η Θρησκεία δεν είναι όπως σας βολεύει και εάν δεν έχεις γνώση δεν έχεις γνώμη είπε ο Πλατων κάτι ηξερε αυτός ο Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος φαίνεται η μ...ια ήταν από τα αρχαία χρόνια και η αμορφωσιά.

 7. avatar Εαν δεν έχεις γνώση καλό είναι να μην μιλάς

  Έχετε μάθει να ζητεί στο ψέμα και στην υποκρισία όλοι η άσχετοι που γράφετε εδώ μέσα δεν έχετε γνώση τη είναι η θρησκεία τη είναι Θεός.Το να είσαι άθεος είναι δικαίωμα σου όμως το να κρίνεις έναν Ιεραρχεί της εκκλησίας την στιγμή που δεν έχεις γνώσει είσαι ανήθικος και επικίνδυνος για τους υπόλοιπους.Στην Εκκλησία υπάρχει το Ιερό Πηδάλιο και οι Ιεροί Κανόνες της εκκλησίας που κάποιοι εδώ μέσα δεν γνωρίζετε ο συγκεκριμένος άνθρωπος βασίστηκε στους Ιερούς κανόνες της εκκλησίας και των Αγίων Πατέρων.Τωρα η υπουργός παιδείας που περνά νόμους στην εκπαίδευση των παιδιών πρέπει να περνά σωστά μηνυμα τώρα το να είσαι άθεα και υπουργός σε μια χώρα χριστιανών ορθοδόξων νομίζω είναι μια πρόκληση όπως και ο Πρωθυπουργός της χώρας εάν είναι αλήθεια αυτό που έγραψαν ότι είπε με έπρηξαν με το Χριστός τους αυτή η φράση είναι βλασφημία προς τον Ιησού Χριστο και δείχνει αυτή η φράση ότι είναι άθεος και μόνο από αυτά τα δυο ο Ιεραρχεις έπρεπε να επέμβει και δεν χρειάζεται κανένας Ιερέας να ρωτήσει την Ιερά σύνοδος τη θα κάνει υπάρχει υπό κατάρα Ιερέως και αφορισμός ότι του θιγούν τα Ιερά και τα όσια και τα πιστεύω της εκκλησίας σωστό η λάθος έτσι είναι τους έδωσε Χρόνο για μετάνοια και συγχωρέσει αυτή δεν το έπραξαν.Τωρα η Ιερά σύνοδος λέει ότι θέλει στο Λαό και είναι όλοι υποκριτές αλλά ο Αρχιεπισκοπος δεν μπορεί να κάνει κάτι εάν δεν το θέλει ο ίδιος ο Ιεραρχεις μόνο ο ίδιος μπορεί να πάρει πίσω τον αφορισμό.

  1. avatar Και να κυνηγάει αναδρομικά,

   χωρίς κανένα νόημα πια, αφού δεν έχουμε νέα κρούσματα κορωνοϊού, τυχόν παπά που έκανε σωστά τη δουλειά του.

  2. avatar 1

   Καμιά ψευτιά δεν είναι τόσο καταστροφική όσο εκείνη που γίνεται αντικείμενο πίστης.

   1. avatar ΜΠΟΓΙΑΣ

    Τον[...]ασχετε

 8. avatar Το Δαφνί και το Δρομοκαΐτειο …

  Ειναι ασφαλή ως προς τον κορονοϊό ; Αν ναι , τότε θα έχουν πολύ δουλειά , όπως πάντα έτσι κι αλλοιώς ...

 9. avatar Χ.Ο.

  Ο Μητσοτάκης με την κυβέρνηση του έκλεισαν τις εκκλησίες απαγόρευσαν τις λειτουργίες, έστειλαν στη φυλακή ιερείς και πιστούς. Θα το θυμόμαστε στις εκλογές.

 10. avatar 321

  Αμα θέλουν οι ιεράρχες να κάνουν ότι πιστεύουν ας ζητήσουν το διαχωρισμό της εκκλησίας από το κράτος. Από τη στιγμή που πληρώνονται από το κράτος πρέπει να σέβονται τις αποφάσεις του.

 11. avatar Όχι,ε!

  Κύριος οίδεν τι στοιχεία ακλόνητα θα διαθέτει ο Ιεράρχης για να μη τον ακουμπάνε δικαστικώς. Τώρα τα περί χρυσαυγίτη, παλαβού και άλλες συνήθεις κατηγορίες είναι για το [...]πόπολο.

  1. avatar ΜΠΟΓΙΑΣ

   Είσαι κακός χριστιανός!
   Σε μία πολιτισμένη κοινωνία,τούς υπέργηρους σαλεμένους δεν του διώκουμε δικαστικά,τους περιθάλπουμε.

  2. avatar Itsou

   Εχει το ακαταλογιστο αγαπητε,οσο για το χρυσαυγιτης μην το ξαναπεις ,για τα οσα γνωριζει δε το συζητω τερας σοφιας.Πατε καλα παρακρουση εχει ο ανθρωπος

   1. avatar Εαν δεν έχεις γνώση καλό είναι να μην μιλάς

    Τo εμβολιο πρεπει να γινει πανω σας [...], πειραματικα, αν γιατρευθητε απο την [...] που εχετε μπραβο,αν οχι θα απαλλαχθουμε απο ολα εσας τα [...]της ελλαδος

   2. avatar Άλλος.

    Υποβάθμιση με χρήση χαρακτηρισμών χωρίς αποδείξεις είναι ενοχή και μούγκα στη στρούγκα αγαπητότερε.

    1. avatar ΜΠΟΓΙΑΣ

     Τί σχέση εχουν οι \"πιστοί\" με αποδείξεις;
     Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ είναι το αντίπαλο δέος του \"θεού\"..μάλλον το τέλος του.

 12. avatar Πίστη

  Βρέθηκε και ένας Άξιος Γέροντας που έκανε σωστά και το καθήκον του προς την αληθινή εκκλησία του Κυρίου και των Αγίων Πατέρων και πέσατε όλοι η άθεοι και η μασόνοι σατανιστές και καμπαλιστες της Νέας τάξης πραγμάτων να τον διαλύσετε τον Άγιο άνθρωπο του Θεου.Σκατα πατημένα δεν θα σας περάσει ήρθε το τέλος σας αρκετά εγκλήματα διαπράξατε στην ανθρωπότητα θα τα πληρώσετε όλα ήρθε η ώρα σας.

  1. avatar @@

   Κόψε το θέατρο και τα πολλά σχόλια.Δεν είσαι χριστιανός αλλά προβοκάτορας.Οι χριστιανοί δε γράφουν έτσι.

  2. avatar ΜΠΟΓΙΑΣ

   Άγιο άνθρωπο του Θεου ???
   Πάρε ενα Θεό:
   Καλιγούλας, «ο μεγαλομανής, σαδιστής, ανήθικος» αυτοκράτορας που απαίτησε να λατρεύεται ως Θεός. Έκανε αδιανόητα εγκλήματα για να διασκεδάζει, δολοφονώντας ευγενείς Ρωμαίους. Τον σκότωσε η φρουρά του...

 13. avatar Holly wood

  Θυμίζει πάντως σε εξευγενισμένη μορφή το όνομα του ροδου του umberto eco. Aντε παππούλη να σε δούμε και σένα ταινία να σε απολαύσουμε με καποιο τίτλο όπως.. τα φτερά του πεφωτισμένου!!!

  1. avatar ΜΠΟΓΙΑΣ

   Αν ζούσε ο Ανβρόσιος στο Βυζάντιο,θα είχαν κλάψει πολλές μανούλες και..σήμερα θα υπήρχε ο \"Αγιος Αμβρόσιος\", να σταυροκοπιούνται οι γιαγιάδες και να γλύφουν τα μάρμαρα τη μέρα της γιορτής του.

 14. avatar φτανει πια με τις θρησκείες

  ολο και περισσότερος κοσμος γυρναει την πλατη στος θρησκείες και αυτο τους φοβιζει ...μειωνεται το εισοδξμα τους. ....δεν είναι τυχαίο οτι οι πιστοι των θρησκειών ειναι χαμηλης νοημοσυνης και αμόρφωτοι. ...η γνωση ξυπνάει. ....1800 χρονια κρατησανε τον κόσμο στο σκοταδισμο....δυστυχώς ομως σήμερα εχουμε μια νεα μορφη θρησκειας....τους νεοταξιτες ανθρωπιστες κτλ κτλ

  1. avatar @φτανει πια με τις θρησκειες

   1. Οπως ολες οι φιλοσοφιες δεν είναι ιδιες, οπως ολα τα πολιτικα συστηματα επειδη έχουν πρωθυπουργοο, ετσι δεν ειναι ολες οι θρησκειες ιδιες επειδη καποιος κανει τον ιερεα, παστορα, ραβινο, γκουρου, ιμαμη. Αλλη ιστορία, αλλα πιστευω, αλλη εφαρμογη.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.2. Πιστοί μπορεί να είναι απο χαμηλής μεχρι και πολύ υψηλής μορφωσης.Ο Μ.Βασιλειος ήταν πανεπιστημων σε 7 επιστήμες και ο Αγ. Σπυρίδων βοσκος.Ο Αγ. Λουκάς της Κριμαίας κορυφαίος και πρωτοπορος γιατρος ΟΑγ. Παϊσίος ξυλουργος. Ολοι ειναι δεκτοι απο το Θεο και μπορουν να σωθούν. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.3 Σκοτάδι που κατέρρευσε ήταν ο αθεϊσμος με τα εκατομμύρια εγκληματα και τα στρατοπεδα συγκέντρωσης τους αιματοβαμμένους Σταλιν, Πολ Ποτ, Τσαουσέσκου κλπ.Ο κοσμος ξαναγυρναει στην ορθοδοξη πίστη, παντου οπου υπηρχε αθεϊσμός ξαναχτίζουν χιλιαδες γκρεμισμενες εκκλησιες πχ κοίτα τι εντυπωσιακή ανάπτυξη έχει στην Αλβανία η πίστη από την πλήρη εξαλειψη καθε ναού, ιερέα, συμβόλου, θρησκευτικής έκφρασης που επικρατουσε 50 χρονια πριν.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ.4 Η επιστημονική γνώση δεν αρκεί. Πρέπει να συνοδεύεται απο αρετή( αυτο που κάνει η θρησκεία) αλλιώς είναι χειροτερη της αμορφωσιάς.Οι ατομικές βομβες, η μόλυνση και καταστροφή του περιβάλλοντος και της τροφής, τα βιολογικά και χημικά οπλα,τα γενετικά μεταλλαγμένα προϊοντα και βιορομποτ,η παρακολούθηση και παγκοσμια δικτατορία μέσω των ηλεκτρονικών συσκευών, είναι γνώση χωρίς αρετή.

   1. avatar ΜΠΟΓΙΑΣ

    Σου διαφεύγει το πιό σημαντικό:
    Δεν υπάρχει θεός παρά μόνον μέσα στο κεφάλι σου.
    Κράτα τον εκεί και μην εκτίθεσαι με παιδαριώδεις αναφορές σε θρησκευτικούς \"ηρωες\".

 15. avatar Οι παπακηδες τζιτζιμιτζιχοτζιρες

  Που γραφουν εδω τα σκ τα πατημενα τυλιγμενα και παστωμενα ειναι ηδη ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΑ . ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ .

  1. avatar @@

   Δεν είσαι χριστιανός, προβοκάτορα σε κόβω.Κόψε το θέατρο και τα πολλά σχόλια. Οι χριστιανοί δε γράφουν έτσι.

 16. avatar 1

  Αφιερωμένο στή κ.Κεραμέως από Αμβρόσιο

  Τον ίσιο δρόμο άφησες
  δεν βλέπεις το χαμό σου
  ούτε και μένα άκουσες
  που θέλω το καλό σου.

  Αύριο θα ‘σαι αφορισμένη,
  θα σ’ αποφεύγουν γνωστοί και ξένοι
  κι όσο να κλάψεις και να δακρύσεις
  αυτό το στίγμα δε θα το σβήσεις.

  Σε πήρε ο κατήφορος
  στη λάσπη έχεις φτάσει
  και δεν υπάρχει άνθρωπος
  το χέρι σου να πιάσει.
  Αύριο θα ‘σαι αφορισμένη,
  θα σ’ αποφεύγουν γνωστοί και ξένοι
  κι όσο να κλάψεις και να δακρύσεις
  αυτό το στίγμα δε θα το σβήσεις.

  1. avatar criskalts

   ύαινα ΟΥΣΤ

   1. avatar Τσίτος

    Ποιός κρώζει εκ του φρέατος;

  2. avatar ……… Πάλι καλά, που οι περισσότεροι είναι κότες και κάθονται στα κλουβιά τους

   κατσε κοτουλα στο κλουβι
   και γραψε ιστορια
   στου καναπε τα εδρανα
   του Σ<άι μαγειρία
   Κυστερα παρε σαμπουαν
   και πλυσου κατα τσόρδα
   κιαν μασκα δεν αγορασες
   κρεμασε 2 σκορδα
   Λασπη δεν την περπατησα
   κιουτε θα περπατήσω
   ας ειν καλα τα κοκοκό
   που στρωνουν να πατήσω
   Αραξε στο κλουβακι σου
   κατσε ψηλα και λάλα
   σαν σε φουρνισω στο ταψι
   κλαψε και παρακαλα
   Εκει στου κουλη ταχαμνα
   εκει ειστε γραμμενοι
   των εκλογων οι νικητες
   δευτερα ξεχασμενοι
   Ανταρτη της παρασκευης
   και δουλε της τετάρτης
   στα ονειρά σου στρατηγος
   στο ξυπνιο σου πελατης
   Υγ: σταφιερωνω.... κοιτα μη μου στεναχωρεσεις το κεραμιδι....

   1. avatar матрёшка‎

    Ζουζούνιε, τι ομορφιές είναι αυτές❣️

    1. avatar καλτσοκλατς παραπλουτς

     Ε μα βρε ζουζούνα
     Πήγε η κότα να την βγει στο Κεραμίδι..λαλησα...πως τολμά;;
     Θαγραφα κάτι μακρύτερο αλλά δε θα χοραγε στα πα του βαμπιρ
     Εσύ κοίτα μη στείλεις κάνα φιλάκι θα χρεοκοπήσεις..
     Άμα πετύχω καμία βοσκοπούλα στο βουνό και δε τσιγκουνευεται τα φιλιά ξέχνα με

     1. avatar матрёшка‎

      Βιάζεσαι να μιλήσεις, στα στειλα στο \"αΦορώωω αν αισθάνεσαι τύψεις\". Βοσκοπούλες ακούω ζουζούνι Ξεκινάει η ανάβαση; Για να μη με βρει κανένα κακό και ψαχνομαι, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, ορίστε στα ξαναστελνω❤️💋ⁿ. Κακό πλάσμα.

 17. avatar Alex Smith

  Όσο πιο πολύ μιλάει τόσο καλύτερα. Κι άλλοι παπάδες να βγουν μπροστά και να πουν τη γνώμη τους. Τα ίδια πιστεύουν απλά τα κρύβουν καλύτερα. Παντού σε όλα τα κανάλια να παίζει δηλώσεις παπάδων μπας και ξυπνήσουν μερικά κουτορνίθια χριστιανοί. Να καταλάβουν ότι τους κουμαντάρουν ανόητοι και αγράμματοι.

 18. avatar Το p/c

  δεν είναι έργον του διαβόλου?

  1. avatar Βελζεβούλ

   Ναί είναι!

 19. avatar ξεκάλτσωτος

  φυσικα και δεν ρισκαρω σεντ στα οπαπαπατζίδικα
  αδικα μου τα σκοτισαν,
  πανω απο 20 φορες ακουσα οτι χτες ειχε τζακ ποτ στο τζοκερ (υποθετω πονταρουν στο χαμογελό του) και δε βρεθηκε ενας να παρει 5,5 εκατομμυρια εβροπουλα....
  ουαου...
  υποθετω οτι αυτος που βιντεοκατεγραψε μη αμφισβητουμενα ,τετοια συνομιλια - ομολογια του βαμπιρ τζουνιορ... δεν επιασε μονο το τζοκερ....
  ολο το καινουργιο δανειο της νεας γαλαζοδημοπρασιας θαραξει στη τσεπη του...
  μπραβο ρε μαγκιόρε- ?μαγκιόρα
  καλοφαγωτα...
  [...]
  το ιδιο και *τα κλουβια τους.*....
  στους ορνιθωνες παγκρατιου κυψελης πατησιων δουργουτιου πετραλωνων νικαιας μελισσιων περιστεριου αιγαλεω ασποπυργου μενιδιου κλπ κλπ κλπ
  υποθετω.......αναφερεται...
  οι αλλες κοτες ειναι ελευθερας βοσκης και το παιζουν κοκορες επιβητορες
  Οντως ,κοτες βρυκολακα
  κοταρες ξεπουπουλατες τηλεμαγειριων

  1. avatar criskalts

   ύαινα ΟΥΣΤ

  2. avatar ……… Πάλι καλά, που οι περισσότεροι είναι κότες και κάθονται στα κλουβιά τους

   Μου έχουν πρήξει τα[...] με τον Χριστό τους
   οταν εγω το αναπαραγω αυτούσια και σχολιαζω κοσμια ειναι χυδαιο και λογοκρινεται
   οταν το γραφεις εσυ ειναι ηθικο και κοσμιο
   ok

  3. avatar Γεροτσολιας

   Τους ξεφυγες η σε αμολησαν; ! Γεροτσολιας

   1. avatar criskalts

    Έτσι γεννήθηκε αυτός, κλοτσημένη κατσαρίς...

   2. avatar ξεκάλτσωτος

    φορα τη πλισε κιαντε γηροκομειο ρε σουργελο

    1. avatar Γεροτσολιας

     Σιγα την καλτσοδετα ρε αμολημενε.Γεροτσολιας

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει