Τη συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Σταύρο Θεοδωράκη σχολίασε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» και παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν και ο ίδιος έχει υπάρξει θύμα της οργάνωσης δυο φορές.

«Αυτή η ομάδα ανθρώπων, η οποία βασίζει τη φιλοσοφία της στο φόβο, δεν κάνει μόνο ρητορικές ερωτήσεις ή απαντήσεις, κάνει εγκλήματα. Ορδές της Χρυσής Αυγής, περιπολούν δέρνουν και μαχαιρώνουν κόσμο. Έχω υπάρξει θύμα της Χρυσής Αυγής δύο φορές στο παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναλύοντας τη δράση τους.

«Θέλω να θυμίσω ότι η Χρυσή Αυγή βασίζει τη φιλοσοφία της στην υπεροχή μιας φυλής, που είναι αστείο πράγμα. Οι άνθρωποι είναι καλοί ή κακοί, όχι επειδή είναι Έλληνες ή Τούρκοι. Τώρα, αν έχει πάρει τη λίστα του Χίτλερ και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δεν αλλάζει την πραγματικότητα».

Τέλος, αναφερόμενος στα σχόλια που έκανε ο κ. Μιχαλολιάκος για τους ομοφυλόφιλους, είπε ότι «είναι καιρός για την ελληνική αστυνομία να μαζέψει ανθρώπους, οι οποίοι απειλούν άλλους ανθρώπους Αυτό που είπε, ήταν ευθεία απειλή Μπορεί να είναι άνετος, ή να μην είναι περήφανος που είναι αδερφή, αλλά έναν άλλο που είναι περήφανος που είναι αδερφή τον βαράει».

Πηγή: www.radar.gr