Η Ημέρα των Ευχαριστιών, που γιορτάστηκε χθες στις ΗΠΑ, είναι για τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Νέας Υόρκης μια ιδιαίτερη ημέρα.

Στον 31ο δρόμο της Αστόριας, όπου εδρεύει η Ένωση, από πολύ νωρίς είχαν ξεκινήσει οι διανομές γευμάτων αγάπης στα σπίτια, όπως αναφέρει η ελληνική υπηρεσία της «Φωνής της Αμερικής».

Η Ένωση υποδέχθηκε αυτή τη φορά περισσότερα από 600 άτομα, ελληνικής και μη καταγωγής- ανθρώπους μοναχικούς, φοιτητές, γέροντες, ανθρώπους της Τέχνης- που αντάλλαξαν τις ευχές των Ευχαριστιών.

Η αίθουσα της Ένωσης μετατράπηκε και φέτος σε ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι, στο οποίο κάθισαν πολιτειακοί βουλευτές και εθελοντές, ο Αρχιεπίσκοπος με τους γέροντες κι οι διοργανωτές με τη νεολαία, που μοίρασε περισσότερα από 1.200 ζεστά γεύματα στα σπίτια ηλικιωμένων κι ανήμπορων ανθρώπων. Επίσης μοιράστηκαν περισσότερες από 500 γαλοπούλες σε φτωχές οικογένειες.

«Όλοι οι εθελοντές είμαστε μια οικογένεια», δήλωσε ο επικεφαλής της διοργάνωσης κ. Αλεξίου στην ελληνική υπηρεσία της Φωνής της Αμερικής. «Για εμάς, η καλύτερη πληρωμή είναι τα χαμόγελα των ανθρώπων που έρχονται εδώ την Ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά κι αυτών που δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το γεύμα αγάπης των Ελλήνων Ιδιοκτητών Ακινήτων προσφέρθηκε για 21η συνεχόμενη χρονιά και, όπως δηλώνουν οι εθελοντές, θα συνεχίσουν να συμμετέχουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάθε χρόνο.