Το πρώτο τρέιλερ για το νέο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ, «The Killer», δόθηκε στη δημοσιότητα δίνοντας μία πρώτη γεύση από την μυστηριώδη υπόθεση της ταινίας. Ο Μάικλ Φασμπέντερ και ο Τσαρλς Παρνέλ πρωταγωνιστούν στη νεο-νουάρ ταινία η οποία αφηγείται την ιστορία ενός δολοφόνου που βρίσκεται σε αποδιοργάνωση.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται με τους εργοδότες του και τον εαυτό του σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό, που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό». Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel των Αλέξις Νολέντ και Λουκ Τζακαμόν σε διασκευή του Άντριου Κέβιν Γουόκερ. Στο πλευρό των δύο ηθοποιών πρωταγωνιστούν οι Τίλντα Σουίντον, Άρλις Χάουαρντ και Σόφι Σάρλοτ.

Το «The Killer» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 28 Οκτωβρίου πριν την προβολή του στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου. Σηματοδοτεί την τελευταία συνεργασία του σκηνοθέτη με την πλατφόρμα μετά την εκτελεστική παραγωγή των ταινιών «House of Cards» και «Mindhunter» και τη σκηνοθεσία της ταινίας μεγάλου μήκους «Mank», μεταξύ άλλων.

Ο Φασμπέντερ έχει απουσιάσει από την οθόνη τον τελευταίο καιρό, αφού ξεκίνησε να ασχολείται με τους αγώνες αυτοκινήτου το 2017. Τελευταία φορά εμφανίστηκε στην ταινία του 2019 «X-Men: Dark Phoenix» στο πλευρό των Σόφι Τέρνερ (Sophie Turner) και Τζέιμς Μακαβόι (James McAvoy), αναφέρει το Variety.