Ετοιμαστείτε για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ξεθάβει το τσεκούρι του πολέμου ο Κίσινγκερ


ΚΟΣΜΟΣ
11:26
16/01/2012
Ετοιμαστείτε για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο!
84
loading

Την πεποίθησή του ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών εξέφρασε ο γνωστός διπλωμάτης Χένρο Κίσινγκερ. Ο Κίσινγκερ περιέγραψε με μελανά χρώματα ένα ζοφερό μέλλον όπου οι ΗΠΑ θα κονταροχτυπηθούν με την Κίνα και τη Ρωσία με αφορμή το Ιράν και θα επικρατήσουν γιατί είναι απλά καλύτερες.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα dailysquib.co.uk, που φιλοξενεί τις δηλώσεις του κ. Κίσινγκερ, «οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπούν την Κίνα και την Ρωσία, και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο θα είναι το Ιράν, το οποίο είναι, φυσικά, ο κύριος στόχος του Ισραήλ.

Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός που μόνο μία υπερδύναμη μπορεί να κερδίσει, και αυτή θα είμαστε εμείς. Για το λόγο αυτό η ΕΕ βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο υπέρ-κράτος, γιατί ξέρουν τι έρχεται, και για να επιβιώσει, η Ευρώπη, θα πρέπει να είναι ένα συνολικά συνεκτικό κράτος.

 Η βιασύνη τους μου λέει ότι ξέρουν πολύ καλά ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών. Ω, πόσο έχω ονειρευτεί αυτή την ευχάριστη στιγμή. Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους.

Αν είστε ένα συνηθισμένο άτομο, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε για πόλεμο μετακινούμενος προς την ύπαιθρο και κτίζοντας μια φάρμα, αλλά πρέπει να πάρετε μαζί σας όπλα, αφού οι ορδές των πεινασμένων θα περιφέρονται. Επίσης, αν και η ελίτ θα έχει ασφαλή σημεία φύλαξης και ειδικά καταφύγια, πρέπει κατά τη διάρκεια του πολέμου, να είναι εξίσου προσεκτικοί με τους απλούς πολίτες, διότι τα καταφύγιά τους μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο.

"Είπαμε στον στρατό ότι θα έπρεπε να καταλάβουμε πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά τους.

Όλοι γνωρίζουμε τι πιστεύω για τον στρατό, αλλά πρέπει να πω ότι αυτή την φορά υπάκουσαν τις διαταγές με το παραπάνω.

 Είναι ακριβώς αυτό το τελευταίο στάδιο, δηλαδή το Ιράν, το οποίο θα αλλάξει την ισορροπία. Πόσο καιρό μπορεί η Κίνα και η Ρωσία να κάθεται και να βλέπει την Αμερική να καθαρίζει; Η μεγάλη ρωσική αρκούδα και το κινέζικο δρεπάνι θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, και αυτό θα γίνει όταν το Ισραήλ θα πρέπει να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και οπλισμό.

Ας ελπίσουμε ότι αν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή θα είναι Ισραηλινή. Από τις στάχτες θα οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία, θα μείνε μόνο μία υπερδύναμη, και αυτή η μια θα είναι η παγκόσμια κυβέρνηση που θα κερδίσει. Μην ξεχνάτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουμε πράγματα που κανένα άλλο έθνος δεν έχει, και θα παρουσιάσει τα όπλα αυτά στον κόσμο, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Ο Χένρι Κίσσινγκερ που έχει γράψει βιβλίο για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πολλές φορές έχει προφητεύσει το ανυποψίαστο και τα όσα βιώνει τώρα η ανθρωπότητα διέψευσε (με αρκετή καθυστέρηση) ότι έδωσε τη συγκεκριμένη συνέντευξη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

84
σχόλια
 1. avatar axeman

  Και να φανταστεί κανείς οτι αυτός ο μισάνθρωπος πήρε νόμπελ ειρήνης. Κι'όμως αυτά που λέει δεν είναι απίθανο να συμβούν καθώς η οικονομική κρίση που βιώνει ο κόσμος θυμίζει έντονα μεσοπόλεμο δεκαετίας 30. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

 2. avatar και μη χειρότερα

  Η θεωρία που κυκλοφορεί είναι πως για να υπάρξει ανάκαμψη μετά από μία κρίση, θα πρέπει να μεσολαβήσει πόλεμος! Τώρα το αν θα είναι τόσο τρομερός και αν οι λόγοι θα είναι αυτοί θα δείξει! Ελπίζω βέβαια να διαψευστουν όλες οι θεωρίες και οι φόβοι και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες χωρίς μια τέτοιου είδους εξέλιξη!

 3. avatar argonaut

  Nai darth zoun anamesa mas.

 4. avatar xarilaos

  Αυτά τα έχουν πεί (και γράψει) άλλοι προ κίσσιγκερ και δεν είναι παραμύθια, είναι η συνεχής προσπαθεια για την παγκόσμια κυριαρχία και έχουν αρκετά ατού... χρήμα, media, high warfare tech, κυβερνήσεις... αλλά τελικά θα την πατήσουν από μέσα... πάντα έτσι γίνονταν...

 5. avatar Darth Gonzo

  Και ο χένρι διάβασε λιακόπουλο ??????

 6. avatar Horus

  Να πάρω το να πάρω τοοοοο τούφεκι μου.Υπάρχουν όλες οι προυποθέσεις για μια παγκόσμια σύρραξη.Θυμίζει πολύ απαρχές 2ου Π.Π.
  Εμείς σαν Ελληνες δεν θα πρέπει να ανησυχούμε ιδιαίτερα,υπο κατοχή είμαστε μόνο που δεν μπορούμε να διακρίνουμε εύκολα πως κυματίζει η Γερμανική σημαία πάνω στον βράχο της Ακρόπολης(ξανά).Το πολύ πολύ να χαθούν 2.000.000-3.000.000 Ελληνάκια και μετά δώστου πάλι τα δάνεια και οι επεμβάσεις για να κάνουν ξανά το σκυλάκι του Ανατολικού Ευρωπαικού μπλόκ χαρούμενο και υπάκουο.

 7. avatar Kopite

  Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί . Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη . Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους . Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».
  Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο , δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί , ούτε οι Εβραίοι … Αυτοί επικρατούν μια φορά , διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του .
  Ο παλαιός Ισραήλ , οι παλαιοί ευσεβείς , που ήταν Εβραίοι , εκπαιδεύτηκαν επτάκις . Και εβδομήκοντα χρόνια ήσαν αιχμάλωτοι στους Χαλδαίους (τους σημερινούς Πέρσες).
  Μόλις τελείωσε ο κανόνας τους επανήλθαν . Ήταν μια παιδεία , ένα ράπισμα για να τους ξυπνήσει ο Θεός . Αυτοί , οι Εβραίοι , ήταν ο παλαιός Ισραήλ .
  Σήμερα ο νέος Ισραήλ είμεθα εμείς . Η δική μας παιδεία όμως είναι εβδομηκοντάκις επτά και όχι επτάκις , διότι εμείς είχαμε τη γνώση .Το εβδομηκοντάκις επτά , που είναι η αιχμαλωσία μας (1453 Άλωση Κων/πόλεως ) από το Ισλάμ , τώρα ακριβώς τελειώνει . Αυτός ήταν ο κανόνας του Θεού για τις αμαρτίες μας .
  Ένα παρόμοιο είχε γίνει με τον ρωσικό λαό . Πριν 50 χρόνια μαζί με τον γέροντα μου, τον Ιωσήφ τον Έγκλειστο, συναντήσαμε ένα Ρώσο μοναχό , γέροντα . Για να τον ενισχύσουμε για τα δεινά του ρωσικού λαού και την δοκιμασία των πιστών από τον κομμουνισμό , θελήσαμε να του δώσουμε θάρρος , λέγοντας του λόγια παρηγοριάς . Αυτός όμως λέει : «Δεν είναι τίποτα , κανόνας είναι που θα κρατήσει εβδομήντα χρόνια». Εσύ πως το ξέρεις ; ρωτήσαμε . Και η απάντηση του : «Το 1917 , όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός , ο Χριστιανισμός εκηρύχθει εκτός νόμου , και όποιος σκότωνε Χριστια

  1. avatar dogfight4021

   Ρε Κοπίτε,παρατήστε ρε τα `βαγγέλια και αρχίστε τα τσιφτετέλια ρεεεεεεε...........!!!!!!!!
   Άντε επιτέλους.......!!!

  2. avatar Darth Gonzo

   Πρέπη να τα ετσουξαν για τα καλά οι γέροντες . γέμισε προφήτες ο κόσμος .

 8. avatar vasilis

  θα δείξει

 9. avatar anna25

  Κίσινγκερ είσαι πολύ μεγάλη λέρα...Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με σημαντικά θ΄'εματα της εποχής...Όλα ξεκίνησαν από την Ελλάδα γιατί μας θεωρούν τον πιο ανυπότακτο λαό...το οποίο έχουμε αποδείξει στο παρελθόν...Μας φοβούνται στην πραγματικότητα...

 10. avatar Giorgos Rus

  Ας ελπισουμε να μην γινει κανενας πολεμος

  1. avatar dogfight4021

   Γιώργο,αν δεν υπάρχει πόλεμος,δεν υπάρχει ειρήνη.Όπως π.χ.αν δεν υπάρχει κακό,δεν υπάρχει καλό.Και ούτο καθ`εξής.......

 11. avatar tony

  Το παιχνίδι θα ξεκινήσει από τα πετρέλαια τα δικά μας, ήδη ξεκίνησε η Τουρκία να ετοιμάζεται από τότε που είπαν οι κύπριοι ότι θα βγάλουν πετρέλαιο.
  Εδώ και μερικούς μήνες και το Ισραήλ είναι πανέτοιμο να χτυπήσει την Τουρκία σε περίπτωση που ξεμυτίσουν.
  Όταν οι Τούρκοι δουν ότι ξεκινάμε κι εμείς, μια χρεοκοπημένη χώρα χωρίς δυνατότητα αγοράς όπλων, να βγάλουμε πετρέλαιο θα επιτεθούν.
  Μια υπερδύναμη θα θελήσει να μας βοηθήσει, και πολλοί άλλοι θα νιώσουν να μας χάνουν ενώ μας είχαν στο χέρι.
  Και έτσι θα αρχίσουν όλα, θα αλληλοσκοτωθούν.
  Η χώρα μας ζει 70 χρόνια ειρήνη, είναι πολλά, και από εχθρούς ουκ ολίγους.
  Ένας παγκόσμιος πόλεμος θα επαναφέρει ισορροπία στη σχέση χρήματος και πληθυσμού, γίναμε πάρα πολλοί, περισσότεροι απ' όσοι "δικαιούνται" να ζουν.

  1. avatar axeman

   Σοβαρά μιλάς τώρα? Εγώ σου λέω μακάρι να έχουμε 7000 χρόνια ειρήνη. Η Ελβετία και η Σουηδία που έχουν να κάνουν πόλεμο τουλάχιστον 150 χρόνια εκαι ευημερούν, είναι βλάκες δηλαδή? Απο πότε ο πόλεμος φέρνει ισορροπία στα χρήματα? Εγώ ξέρω οτι στον πόλεμο πλουτίζουν λίγοι (πχ έμποροι όπλων, μαυραγορίτες) και ο απλός λαός λιμοκτωνεί. Όσο για τον υπερπληθυσμό οι χώρες που που έχουν πρόβλημα είναι αυτές που υποφέρουν απο φτώχεια και πολεμικές συράξεις και φτώχεια. Και έπειτα, δεν κατάλαβα, ποιός είσαι εσύ που θα πείς ποιός δικαιούται να ζεί?

   1. avatar tony

    Φυσικά και δεν θα πω εγώ ποιος δικαιούτε να ζεί, - αν απευθύνεσαι σ' εμένα.
    Εγώ απλά μετέφερα μια θεωρία που υπάρχει και συζητιέται απο αυτούς που μας κυβερνούν (λέσχη bilderberg κτλ.)
    Τώρα τα αλλά τα είπες μόνος σου.
    Η Ελβετία και η Σουηδία ευημερούν γιατί δεν έχουν από δίπλα Αλβανία, Τουρκία, Γιουγκοσλαβία να τους απειλούν και να φτιάχνουν στρατούς και να αγοράζουν όπλα, για τον ίδιο λόγο δεν έχουν και πόλεμο όπως λες 150 χρόνια, ούτε έχουν νταβατζήδες κάθε είδους που δεν τις αφήνουν να αναπτυχθούν για διάφορους λόγους ο καθένας.
    Ένας παγκόσμιος πόλεμος χρειάζεται μια καλή αφορμή, τι το καλύτερο από τα ελληνικά πετρέλαια, μιλάμε για πολύ χρήμα και είναι πολύ αυτοί που θέλουν να τα βάλουν στο χέρι.
    Όσο για τον υπερπληθυσμό ποιος σου λέει ότι σε 2-3 χρόνια θα διαφέρουμε από τις χώρες που έχεις στο νου σου, άκου τι λες "...οι χώρες που που έχουν πρόβλημα είναι αυτές που υποφέρουν απο φτώχεια και πολεμικές συράξεις και φτώχεια" πλησιάζουμε.
    Και για να ξεκαθαρίσω, δεν είμαι πολεμοχαρής, μακάρι να μην γινόταν ποτέ ούτε ένας πόλεμος.
    Τα όσα λέω είναι μία "πρόβλεψη" με βάση τα όσα συμβαίνουν, που μακάρι να διαψευσθεί.
    Να θυμίσω ότι η Τουρκία τελευταία αγόρασε άρματα τα οποία δημιουργούν γέφυρα μέσα σε ένα ποταμό για να μπορούν να περάσουν άρματα στην αντίπερα όχθη.

 12. avatar Stavgos

  βγαίνει ο κάθε τελειωμένος και λέει ότι του καπνίσει......

  1. avatar Madrugada

   ο κίσινγκερ δεν είναι ξεγραμμένος πολλές λήψεις αποφάσεων περνούν ακόμα από την αναφορά του . Ολόκληρα κράτη έπεσαν επειδή 3-4 άτομα ήθελαν να πιραματιστούν ...επειδή τους καπνίσε μέσα σε αυτούς ήταν κ αυτός και πρέπει να πληρώσει

 13. avatar alexandergreek

  Ενας ηλικιωμενος στα 89 του, που ξερει (και παιζει;;) το Call of duty: Modern Warfare 3; Νομιζω οτι η ειδηση δεν ειναι αληθινη, οπως λεει και ο Braindamaged

 14. avatar manidrak

  .......του συνιστώ, να ακούσει και αυτός και όλοι όσοι έχουν τέτοιες απόψεις και ορέξεις, το τραγούδι από την ταινία "Οι Ιππείς της Πύλου" από τον Παπακωνσταντίνου. Ακούστε το, αξίζει τον κόπο ......

 15. avatar Asgard

  Κισσινγερ τσίμπα αυτό ... ένα έθνος η έθνη an καταφέρουν να περιουρήσουν την άτιμη φάρα των εβραίων και κτυπήσουν την υπερηφάνια σας κάτι που εκολα θα γίνει στο 3o παγκόσμιο θα σου πω εγώ μετά ποιος και τη .. Και μην ξεχνάς τη κρύβουν οι ρώσοι σε υπόγειες εγκαταστάσεις ... δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς μετά..

 16. avatar patoskylo

  Χμ... θα το βάλουν και στο στοίχημα? ΑΜΕΡΙΚΗ-ΡΩΣΟΚΙΝΑ 1-Χ-2???? να ξέρουμε να ποντάρουμε ....

  1. avatar Λεωνίδας Κωνσταντίνος Σπάρτη

   εγώ ποντάρω διπλό ζητώ ρωσία ζητώ ρωσία χαχαχαχα

   1. avatar EKSWGHINOS

    ΑΣΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ 2ΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ...OVER 3 ΕΚΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ..

 17. avatar Andreas

  Ναι εγω που δεν ειμαι νιχιλιστης και δεν πιστευω σε μπιλντεμπεργκ και τεοια κουραφεξαλα για δικαιολογιες του να μην αγωνιζομαστε και να μην παλευουμε αφου ολα αυτα ειναι ματαια και προαποφασισμενα να το ξαναπω: ναι υπαρχουν και οι μασονοι κια οι μπιλντεμπεργκ κλπ ΑΛΛΑ δεν σας κανει καμια εντυπωση που μεχρι σημερα πανε ολα ροιδο; Δηλ γιατι ο Μπιν Λαντεν δεν εβαζε μια πυρηνικη βομβα στη ΝΥ να τελειωνει; Γιατι δεν πανε να πεσουν αεροπλανα σε πυρηνικους σταθμους ενργειας; Εδω μια Φουκουσιμα εγινε στην Ιαπωνια και χαθηκε απο τις ειδησεις τια γινεται,που πηγε το νεφος, η ραδιενεεργεια κλπ.
  Λοιπον τα οσα λεγονατι για τους Ελληνες κλπ ειναι μπαρουφες! γιατι χιλαιδες ελληνες ανα τον κοσμο προροδευουν σε επιστημες και εταιρειες ακι κανεις δεν...τουσ χτυπα τη γλωσσα κλπ. Δηλ να το θεσω ως εξης: τωρα με την*κριση* με το Ιραν που θα ακριβυνει κι αλλο το πετρελαιο, χρειαζεται πολεμος; Με πυρηνικα; Ξαναλεω ας δουμε Γιουγκοσλανια,Ιρακα 2 φορες, Αφγανισταν, Τσετσενια κλπ. Παντου εγινε ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ πολεμος, παντου χρονοβορος χρονια ολοκληρα, ξοδευονται οπλα, φυσιγγια κλπ. Το μονο που μενει να ακουσουμε τωρα ειναι τους οπδαους της θεωριας πως αυτοι ολοι θα...διαφυγουν στο διαστημα και θα γλυτωσουν! Ξαναλεω υπαρχουν οι στοες και οι λεσχες και κανονιζουν πολλα θεματα υπογειως, αλλα να μου λενε πως θα πεσουν ατομικες βομβες και θα καθονται οι αλλοι να περιμενουν... Και πως μας εχουν στην μπουκα αλλα τοσα χρονια που καλοπερναγαμε δεν μας ειχαν; Και το μελλον μας ΜΟΝΟΙ μας το καθοριζουμε, εγω ας πουμε δεν μασαω ο,τι πλασαρει η τιβι και τα λαιφσταιλ!

 18. avatar innotrading

  Δηλαδή για να καταλάβω, άμα σκάσει μύτη ένας πόλεμος μεταξύ των πυρηνικών υπερδυνάμεων, στη συνέχεια θα ανατείλει ένας καινούργιος κόσμος, από τι? Από κατσαρίδες?

  1. avatar Georgios Pontikos

   Αν δεις το μουσείο με τους καμμένους της Χιροσίμα, θα δείς τι θα απομείνει....

 19. avatar Λεωνιδας

  Ξερει πολυ καλα τι λεει ο τυπος.Αλλωστε ειναι μεσα σε ολες τισ λεσχες κ'τις οργανωσεις μυστικες κ'φανερες.Ομως ολοι χαμενοι θα βγουν απο εναν τετοιον πολεμο,αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο.Αραγε εμας ως χωρα θα μας ευνοησει αυτο,η οχι.Παντως δεν εχουν μεινει κ'πολλα ορθια....

 20. avatar spiros

  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!! ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ???? ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει