Το Olympia Golden Beach Resort & Spa βραβεύτηκε στα «2018 World Luxury Spa Awards»

Τιμήθηκε με το βραβείο του «Luxury Boutique Spa» στη Νότια Ευρώπη για το 2018


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
19:19
20/07/2018
Το Olympia Golden Beach Resort & Spa βραβεύτηκε στα «2018 World Luxury Spa Awards»
loading

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa, το ξενοδοχείο που μετατρέπει τις διακοπές σας σε ένα ονειρικό ταξίδι στην πολυτέλεια, τιμήθηκε από την Επιτροπή των Διεθνών Βραβείων Ξενοδοχείων «The 2018 World Luxury Spa Awards» με το βραβείο του «Luxury Boutique Spa» στη Νότια Ευρώπη για το 2018.

Η διάκριση αυτή απονέμεται σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων από όλο τον κόσμο με εξαιρετικό SPA και συνδυάζουν άριστη ποιότητα και παραδειγματικές υπηρεσίες. Τα βραβεία αφορούν πολυτελείς εταιρείες φιλοξενίας που υπερέχουν και διακρίνονται σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνή τομέα.

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στις 14 Ιουλίου 2018 στην Ιρλανδία στο Galgorm Resort & Spa, φιλοξενώντας όλα τα βραβευμένα SPA απ όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και δικού μας Olympia Golden Beach Resort & Spa.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας οργανώσουμε ένα μαγευτικό πακέτο πραγματικής χαλάρωσης και ξεκούρασης σ΄ ένα από τα καλύτερα SPA της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο +30 26230 95999 ή στο [email protected].

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει