Στην τελική ευθεία μπήκε και επισήμως, πια, το The Bachelor 2 καθώς το βράδυ της Παρασκευής (10/12) προβλήθηκε η προτελευταία Τελετή των ρόδων στο πρόγραμμα του Alpha. Ας πάρουμε, όμως, το επεισόδιο από την αρχή

Άννα και Ιζαμπέλα θυμούνται τα παλιά και κλαίνε αγκαλιασμένες

Μια κουβέντα τετ α τετ είχε η Ιζαμπέλα με την Άννα.

Η Ιζαμπέλα εξομολογήθηκε τα συναισθήματα της λέγοντας: «Επειδή είμαι δυναμική, καμία δεν μπήκε στην διαδικασία να ρωτήσει πως είμαι. Πήγαινα στο δωμάτιο και έκλαιγα μόνη μου. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά κάθε φορά που λύγιζα κάτι μέσα μου μου έλεγε, έπεσες αλλά θα σηκωθείς», είπε και άρχισαν να κυλούν τα δάκρυα στο πρόσωπό της.

Η Άννα ακούγοντας την συγκινήθηκε και δήλωσε πως «η Ιζαμπέλα αξίζει μια συμπαράσταση».

Ο Αλέξης Παππάς ντύθηκε γαμπρός και έγινε χαμός από νύφες!

Ο Αλέξης είχε ετοιμάσει για τις κοπέλες μία διασκεδαστική φωτογράφιση μέσα στο δάσος με θέμα «Γαμήλιο πορτρέτο».

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης με τις νύφες έγινε χαμός καθώς ο Αλέξης Παππάς φιλούσε τα κορίτσια και οι υπόλοιπες γινόντουσαν έξαλλες!

Και ενώ τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν αρχικά και εκνευρίστηκαν μετέπειτα με την εν λόγω φωτογράφιση οι χρήστες στο Twitter «έκλαψαν» από τα γέλια.

Μάλιστα υπήρχαν και σχόλια όπως το «Μην είσαι μωρή σαν κακό χρόνο να ‘χεις!» που αναφέρονταν στην Ιζαμπέλα.

Επιστροφές – καταστροφές

Το cocktail party μετατράπηκε σε reunion, καθώς κάποιες από τις κοπέλες που είχαν αποχωρήσει επέστρεψαν με άγριες διαθέσεις!

Έχοντας παρακολουθήσει πλέον τα πάντα από την τηλεόραση του σπιτιού τους και την άνεση του καναπέ τους, είψαν άποψη για όλα, απορίες και φυσικά την πολυτέλεια να “στριμώξουν” τον Αλέξη στην γωνία.

Ανάμεσά τους η Βαλέρια, η Νικόλ, η Σταύη, η Φαίη και η Ιωάννα.

Αλλά δεν ήρθαν με τον ίδιο ενθουσιασμό που πρωτομπήκαν στο ριάλιτι για τον Αλέξη Παππά αφού όπως φαίνεται η απόρριψη τους γύρισε τα λαμπάκια και τον απομυθοποίησαν.

Έτσι δεν δίστασαν να τονίσουν τα αδύναμα σημεία του και γενικότερα να τον τρελάνουν στο κράξιμο.

«Είσαι φουλ στην αμπελοφιλοσοφία. Σκέφτηκα ότι χάρηκα που έφυγα γιατί θα βαριόμουν μαζί σου» του είπε η Βαλέρια και ξίνισε ο Εργένης.

Και λίγο αργότερα έπιασε στο στόμα της και τις «κοτσάνες» που πετάει η Μαρία με την παίκτρια να ενοχλείται στο κιου.

«Αυτή η κασέτα που παίζεις, δεν σε βαρέθηκες;» είπε μετά η Ιωάννα στην Αθήνα NY.

Και φυσικά όπου ίντριγκα το Twitter πρώτο κι έτσι οι χρήστες το καταχάρηκαν που οι παλιές δίκασαν τον γαμπρό του ριάλιτι δείχνοντας δε και μία ιδιαίτερη συμπάθεια στην περίφημη συγγραφέα ή κατά τους τουιτεράδες «Μποτιτσέλαινα».

Η αποχώρηση

Στην Τελετή των ρόδων, όπως κάθε φορά, ο Αλέξης Παππάς κλήθηκε να δώσει από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σε όσες κοπέλες θεωρούσε πως θα μπορούσε να έχουν ακόμη την ελπίδα να κερδίσουν την καρδιά του.

Απέναντι του, ο Έλληνας Bachelor είχε την Αθηνά NY, την Γιώτα, την Ιζαμπέλα, την Μαρία και την Άννα. Για μια διαγωνιζόμενη όμως του ριάλιτι της αγάπης αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία φορά που θα έβλεπε, τουλάχιστον από κοντά, τα μάτια του αγαπημένου της.

Και ο Αλέξης Παππάς την πήρε την μεγάλη απόφαση. Στο The Bachelor 2, το οποίο ρίχνει αυλαία την ερχόμενη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, δεν θα συνεχίσει η Μαρία.

O «ηλεκτρισμός» μεταξύ Μαρίας και Αλέξη τελικά… απουσίαζε.

Όπως ήταν επόμενο, δε, η καρδιά της παίκτρια ράγισε αποχωρώντας από το The Bachelor!