Το γεγονός πως η τεχνολογία έχει εξαπλωθεί στις μέρες μας σε καμία περίπτωση δε παραγκωνίζει την αξία της διανομής φυλλαδίων, του διαχρονικότερου τρόπου προώθησης ενός προϊόντος ή υπηρεσίας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Όσα και να αλλάξουν στο μάρκετινγκ των επιχειρήσεων, υπάρχει μια σταθερά, μια «δοκιμασμένη συνταγή» που δεν είναι άλλη από την εντυποδιανομή. Ας δούμε τώρα τα βασικότερα πλεονεκτήματά της:

Στοχευμένο μάρκετινγκ στο κοινό που θέλετε τη περίοδο που χρειάζονται το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Μπορείτε μέσα από την διανομή φυλλαδίων να προβείτε στη σημαντικότερη ενέργεια του πετυχημένου μάρκετινγκ που είναι η λύση προβλημάτων από την εταιρία σας εκεί που παρουσιάζονται. Για παράδειγμα πουλάτε στρατιωτικά είδη; Τι καλύτερο από διανομή εντύπων απέξω από τα εκπαιδευτικά κέντρα στρατιωτών. Εμπορεύεσθε πέργολες και είδη αυλής; Με την εντυποδιανομή θα μπορέσετε να εστιάσετε στο αγοραστικό κοινό σας, δηλαδή στα σπίτια που έχουν αυλές και είναι πιθανότερο να γίνουν πελάτες σας.

  • Εδραίωση στη τοπική κοινωνία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια εταιρία που έχει προσλάβει επαγγελματίες για διανομή των εντύπων τους, δείχνει ένα οργανωμένο προφίλ στη τοπική αγορά. Με την επαγγελματική διανομή φυλλαδίων αποκτάτε το προσόν της καταξίωσης στον τόπο της δραστηριότητάς σας και το σημαντικότερο είναι πως η επιχείρηση σας αποκτά το κύρος που της αρμόζει ως ένας από τους σημαντικούς φορείς της κοινότητας δραστηριοποίησης της.
  • Τα φυλλάδια χαρακτηρίζονται από τρεις λέξεις: ευκολία, κατανοητικότητα και αμεσότητα. Είναι εύκολο να διαβαστούν και το σημαντικότερο να κατανοηθούν από τους δυνητικούς πελάτες σας. Με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα μεταδίδουν το μήνυμα που θέλετε καθώς τους εξηγείτε με ευσύνοπτο και ξεκάθαρο τρόπο, για ποιο λόγο χρειάζονται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
  • Η πρόσβαση στον καταναλωτή είναι εύκολη με διανομή φυλλαδίων πόρτα – πόρτα, σε γραμματοκιβώτια ή χέρι με χέρι. Μη ξεχνάτε την έμφυτη τάση του ανθρώπου προς το εύκολο. Του λύνει τα χέρια λοιπόν μια έτοιμη προσφορά στη πόρτα του ή στο γραμματοκιβώτιο του δίνοντας σας ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να είστε εσείς η πρώτη του επαφή για κάλυψη των αναγκών του. Μάλιστα με τη διανομή χέρι με χέρι θα έχετε τη δυνατότητα να σφυγμομετρήσετε την άποψη του κοινού για την επιχείρηση σας γεγονός ιδιαίτερα γόνιμο για την επιχείρηση σας.
  • Χαμηλό κόστος διαφήμισης με αποτελεσματικότητα και μεγάλο εύρος προώθησης στο κοινό. Οποιοδήποτε άλλο είδος διαφήμισης είναι κατά πολύ ακριβότερο. Σκεφτείτε πόσο κοστίζει μια διαφήμιση της επιχείρησης σας στη τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στο διαδίκτυο ή στον τύπο και αναλογιστείτε πόσα χρήματα θα εξοικονομήσετε χρησιμοποιώντας την εντυποδιανομή ως κύρια προωθητική ενέργεια.

Οι περισσότερες αν όχι όλες οι επιχειρήσεις ωφελούνται από τη διανομή φυλλαδίων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως κάθε σοβαρή επιχείρηση χρησιμοποιεί την διανομή εντύπων στις διαφημιστικές της καμπάνιες. Θυμηθείτε από την προσωπική σας εμπειρία πόσα φυλλάδια έχουν πέσει στα χέρια σας. Κορυφαίοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί, μεγάλα μάρκετ, επιχειρήσεις εστίασης, επίπλων, ειδών υγιεινής, αλυσίδες ένδυσης, είδη κήπου, συνοικιακά μαγαζιά και ο κατάλογος δε τελειώνει. Αν δεν απέδιδε πιστέψτε μας θα την είχαν σταματήσει.

Η εταιρία, letterbox έχει όλα τα εχέγγυα να πραγματοποιήσει την διανομή των φυλλαδίων της επιχείρησης σας με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Έχουμε το προσωπικό, την όρεξη και τη τεχνογνωσία να σας φέρουμε απτά αποτελέσματα, κάνοντας σας γνωστότερους στο αγοραστικό κοινό.