Ένα περιστατικό που προκαλεί αλγεινή εντύπωση αποτύπωσαν οι κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος στην Κριμαία. Η πωλήτρια δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν προπονητή MMA από την Αγία Πετρούπολη, όταν αρνήθηκε να εξυπηρετήσει αυτόν και την παρέα του, επειδή δεν φορούσαν μάσκα.

Αρχικά, οι κάμερες δείχνουν έναν άνδρα να μπαίνει στο κατάστημα φορώντας μάσκα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να μπαίνει ένα ζευγάρι, αμφότεροι χωρίς να φορούν μάσκα.

Η πωλήτρια εκνευρίζεται με το θέαμα και πιάνει κουβέντα σε έντονο ύφους με την κοπέλα, ενώ ο γεροδεμένος άνδρας παρακολουθεί το σκηνικό αρχικά ατάραχος και αρκετά ήρεμος. Στη συνέχεια, μάλιστα, βγαίνει έξω, αφήνοντας τις δυο γυναίκες να μαλώνουν.

Η σύντροφός του, τελικά, βγαίνει με τα πολλά νεύρα από το μαγαζί, καθώς η πωλήτρια επέμενε στο να μην την εξυπηρετήσει. Το ζευγάρι φεύγει προσωρινά, αλλά στη συνέχεια επιστρέψει μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Ο άνδρας μπαίνει έξαλλος στο κατάστημα, η κατάσταση ξεφεύγει όταν φτύνει τη γυναίκα πίσω από το ταμείο και πάει να φύγει. Εκείνη εκνευρίζεται ιδιαιτέρως και φαίνεται να του πετάει κάτι, ενώ είχε γυρισμένη πλάτη.

Εκεί ήταν που η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά, με το σκηνικό να μεταφέρεται έξω από το μαγαζί και να γίνεται… ρινγκ. Ο γεροδεμένος άνδρας σπρώχνει και χτυπά τη γυναίκα, επιστρατεύοντας ακόμη και τεχνικές από αυτό που ξέρει.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, που επικαλούνται τοπικές πηγές, αποδείχθηκε τελικά ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι προπονητής του ΜΜΑ από τη ρωσική πόλη του Βορρά, ο οποίος αυτήν την περίοδο κάνει διακοπές στην Κριμαία…