Αυτή η χαρούμενη γιαγιά έχει ξοδέψει χιλιάδες λίρες για να μετατρέψει το σπίτι της σε ένα ιερό της τα εγγόνια της από τη διακόσμηση στην ταπετσαρία, μέχρι και τις κουρτίνες και τα μαξιλάρια που είναι ζωγραφισμένα με τα πρόσωπά τους.

Η Carmen Baugh είχε την έμπνευση να κάνει έτσι το σπίτι της όταν μετακόμισε για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά της. Στην 66χρονη συνταξιούχο άρεσαν πάντα οι ταπετσαρίες και τα διάφορα μοτίβα στις κουρτίνες μέχρι που αποφάσισε να φτιάξει τα δικά της και μάλιστα με τα πρόσωπα των εγγονών της. Παρόλο που σε πολλούς, αυτή η ιδέα της φαινόταν παράξενη, η ίδια αναφέρει ότι αγαπά το καινούριο σπίτι της. «Ο εγγονός μου και η εγγονή μου είναι τα καμάρια μου οπότε γιατί να μην διακοσμήσω το σπίτι μου με τα πρόσωπά τους;» λέει η ίδια.

giaigia2

Η γυναίκα έχει ξοδέψει χιλιάδες λίρες στο να μετατρέψει το σπίτι της, ουσιαστικά, σε ένα άλμπουμ των εγγονών της. Έχει καλύψει ακόμη και το ταβάνι με φωτογραφίες και το μόνο που μπορεί να ξεχωρίσει κανείς μπαίνοντας στο σπίτι είναι το κεφάλι της. Αν και λαμβάνει πολλά σχόλια για την εμφάνιση του σπιτιού της εκείνη δηλώνει ενθουσιασμένη και θυμάται την πρώτη φορά που μπήκαν στο σπίτι τα εγγόνια της και έβλεπαν στους τοίχους τα πρόσωπά τους. Και ο σύζυγός της, όμως, είναι πολύ ευχαριστημένος με το νέο τους δωμάτιο και δηλώνει ενθουσιασμένος με το να βλέπει τα εγγόνια τους σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

giaigia4

Αρχικά έκανε κολλάζ και τα έβαζε στους τοίχους και μετά αποφάσισε να φτιάξει μια ταπετσαρία για να είναι πιο ολοκληρωμένο. Η ίδια έχει σχεδιάσει κουρτίνες, μαξιλάρια και άλλα έπιπλα με φωτογραφίες και πλέον έχει ακόμη και ρούχα με φωτογραφίες για να τα έχει «πάντα μαζί της». Φυσικά όλο αυτό τις έχει κοστίσει αρκετά χρήματα κάτι που δεν την απασχολεί μπροστά σε όσα έχει δημιουργήσει…

giaigia3 giaigia1