Οι πάμπλουτοι επισκέπτες της αγγλικής πρωτεύουσας έχουν πλέον ένα ακόμη ξενοδοχείο υπερπολυτελείας, που μπορούν να εντάξουν στη λίστα των προορισμών τους για να… επιδεικνύουν τα πλούτη τους!

Πριν από λίγες ημέρες εγκαινιάστηκε η νέα σουίτα Shangri-La Suite στο ξενοδοχείο Shangri-la Hotel που βρίσκεται στο ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης: το Shard.

Το ξενοδοχείο καταλαμβάνει τους ορόφους 34ο μέχρι 52ο στο εικονικό κτίριο που φέρει την υπογραφή του Renzo Piano και βρίσκεται στην περιοχή London Bridge του Λονδίνου.

Η σουίτα Shangri-La Suite είναι η μεγαλύτερη και πιο χλιδάτη απ’ όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου… κάτι που μαρτυρά και η τιμή της: 10.000 λίρες Αγγλίας για μια διανυκτέρευση!

Οι επισκέπτες της σουίτας έχουν στη διάθεσή τους 188 τετραγωνικά μέτρα, το δικό τους ασανσέρ, 24ωρη εξυπηρέτηση από προσωπικό μπάτλερ και ιδιωτικό σοφέρ ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Και φυσικά, η πανοραμική θέα που προσφέρει στην «καρδιά» της αγγλικής πρωτεύουσας είναι μαγευτική.

Κι αν οι 10.000 λίρες σας φαίνονται πολλές, μπορείτε να διαμείνετε σε κάποιο άλλο από τα δωμάτια του υπερπολυτελέστατου ξενοδοχείου, στα οποία οι τιμές ξεκινούν από τις 450 λίρες (χωρίς πρωινό)!