Η απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και η πρόσληψη του Ραλφ Ράνγκνικ δεν έχει βελτιώσει τα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ονειρευόταν τίτλους μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το περασμένο καλοκαίρι. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική όμως, με την ομάδα να απομακρύνεται από την 4άδα και 17 ποδοσφαιριστές να έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν, απογοητευμένοι από την κατάσταση που επικρατεί.

Οι κόκκινοι διάβολοι ήλπιζαν πως τα πράγματα θα έστρωναν μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά τελικά μάλλον έγιναν χειρότερα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα σημερινά ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία 17 παίκτες έχουν τάσεις φυγής και έχουν ενημερώσει το κλαμπ για την επιθυμία τους.

Η Daily Mail, μάλιστα, το προχωράει ακόμη περισσότερο και αναφέρει 13 από αυτά τα ονόματα, ενώ οι άλλοι 4 παραμένουν άγνωστοι προς το παρόν. Αυτοί που είναι γνωστό ότι θέλουν να φύγουν, λοιπόν, είναι οι Άντονι Μαρσιάλ, Πολ Πογκμπά, Τζέσι Λίνγκαρντ, Έντισον Καβάνι, Χουάν Μάτα, Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, Ντιν Χέντερσον, Ερίκ Μπαϊγί, Φιλ Τζόουνς, Νεμάνια Μάτιτς, Φρεντ, Ντιόγκο Νταλότ και Άξελ Τουανζέμπε.

Κάποιοι εξ αυτών θα αποχωρήσουν κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, κάποιοι το προσεχές καλοκαίρι.