Η Κυριακή (17/9 – 20:00) είναι η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη. Night of Legend όπως την έχει ονομάσει ο Ολυμπιακός ή αλλιώς η βραδιά που θα αποσυρθεί η φανέλα του στον ουρανό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Φυσικά απόψε, στο Gala για τον Σπανούλη, δε λείπουν οι εκλεκτές παρουσίες. Ένα 24ωρο πριν το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αρμάνι, ο Σπανούλης γιορτάζει μαζί με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου, τα παιδιά του αλλά και όλους τους φίλους του. Εκεί όπου βρίσκεται φυσικά και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες σε Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα, αλλά και ο… υπαρχηγός της θητείας του στους Πειραιώτες, Γιώργος Πρίντεζης.

Ο κουμπάρος του Νίκος Ζήσης, ο ατζέντης του Μίσκο Ραζάτοβιτς, ο Νίκος Ζήσης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αλλά και οι Μποντιρόγκα, Νεστέροβιτς, Βατούτιν, Καζλάουσκας, Πανταζόπουλος, Φασούλας, Βούιτισιτς, Μπορούσης, Ντικούδης, Άντιτς παρευρίσκονται μεταξύ άλλων στο Gala, με τους φίλους του Ολυμπιακού να περιμένουν πώς και πώς να βρεθούν ξανά στο ΣΕΦ για να… τιμήσουν το θρυλικό «7».

Μαζί με τους προαναφερθέντες, το παρών έδωσε και ο Βασίλης Παρθενόπουλος, που εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό αλλά και φυσικά όλη η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού, μαζί με αυτήν της Αρμάνι, αυριανής αντιπάλου των «ερυθρολεύκων», ενώ την ΠΑΕ εκπροσωπούν οι κ. ΚουντούρηςΚαραπαπάς και Παπαβασιλάκης.

Δείτε φωτογραφίες