«Δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά που με βίασε, έχει μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου» συγκλονίζει η 21χρονη, σήμερα, κοπέλα, που έπεσε θύμα βιασμού στα μόλις 11 της χρόνια από τον μεγαλογαιοκτήμονα εργοδότη της μητέρας της στη Θεσσαλία.

«Θα χαρώ πάρα πολύ να είμαι στην αίθουσα του δικαστηρίου και να μου ανακοινώσουν ότι θα κάνει φυλακή. Για μένα θα είναι σαν να μου παίρνουν μία πέτρα από την ψυχή» λέει η κοπέλα, μιλώντας στο Star.

Για έξι ολόκληρα χρόνια η 21χρονη έκρυβε τον εφιάλτη που είχε ζήσει.

«Ο πρώτος βιασμός είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου»

«Με την πρόφαση ότι θα με πάει μια βόλτα επιχείρησε και το έκανε, με βίασε και ήτανε ο πρώτος, ο μεγάλος εφιάλτης που δεν μπορώ να τον ξεχάσω ποτέ. Μου έχει μείνει στην ψυχή χαραγμένο» συγκλονίζει το κορίτσι.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο 57χρονος κατηγορούμενος επιχείρησε και άλλες φορές να ασελγήσει πάνω της, πάντα σε απόμερες περιοχές, με την απειλή ότι θα της κάνει κακό. 

«Με απειλούσε και μου έλεγε “μη μιλήσεις, θα κάνουμε φυλακή και οι δύο. Μη μιλήσεις στους γονείς σου”. Με έκανε να νιώθω ότι εγώ φταίω».

Όπως είπε ο δικηγόρος της, ο κατηγορούμενος την εξανάγκαζε να στέλνει μηνύματα σε κινητό που είχε αγοράσει ο ίδιος στο όνομά του, με προδιατυπωμένο από τον ίδιο περιεχόμενο και προσπάθησε να στήσει άλλοθι για να μπορεί να πει ότι έγιναν όλα με πρωτοβουλία της κοπέλας».

«Είχα κάπου στα τρία χρόνια που δεν έβγαινα, δεν πήγαινα σχολείο, δεν έβγαινα στο χωριό ,ήμουνα συνέχεια κλεισμένη μες στο δωμάτιο, απομακρυσμένη από τους γονείς μου, δε μίλησα σε κανέναν… Ο φόβος υπήρχε καθημερινά. Και τώρα ακόμη φοβάμαι πολλές φορές» συγκλονίζει το θύμα.

«Τα λένε για βγάλουν λεφτά» λέει ο μεγαλογαιοκτήμονας

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα, προκειμένου να βγάλουν χρήματα.

«Ήταν απλά η ευκαιρία για να βγάλουν λεφτά. Αυτό είναι καταγεγραμμένο από την ίδια τη μικρή, χειρόγραφη. Ας το αποδείξει. Τη βάζουν να τα λέει. Τη δασκάλεψαν έτσι να τα λέει», υποστηρίζει.

Ο άνδρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένου και απόπειρας βιασμού με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη.