Στον Ευαγγελισμό βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά.

Από την πρώτη στιγμή σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στάθηκε στο πλευρό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Η είδηση υποτροπής της υγείας της Φώφης Γεννηματά, το απόγευμα της Τρίτης, σόκαρε ολόκληρο τον πολιτικό -και όχι μόνο- κόσμο της χώρας.

Όπως έγινε γνωστό, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς εισήχθη με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Ωστόσο, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης» ανέφερε η κυρία Γεννηματά, στη δήλωσή της.

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως…

Posted by Fofi Gennimata on Tuesday, October 12, 2021

Το χθεσινό tweet του πρωθυπουργού:

Ευχές για «περαστικά και γρήγορη ανάρρωση» μετέφερε στη Φώφη Γεννήματα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επικοινώνησε, όπως έγραψε σε ανάρτησή του, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ χθες Τρίτη 12/10.

Σε σχετικό tweet του πρωθυπουργού, αναφέρονται τα εξής: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».