Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/4) στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αντέδρασε στα λεγόμενα του δικηγόρου της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη όταν αυτός αναφέρθηκε στον Πέτρο Κουσουλό. «Φτάνει και να μην τον ξαναβγάλουμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ενώ μιλούσε για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και αφορά τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα είπε αναφερόμενος στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό «εμένα δεν θα με σταματήσει κανένας κύριος Κουτσούλος» και αποκάλυψε πως έχει καταθέσει σε βάρος του εξώδικο και του έχει απαγορεύσει να μιλάει για τους συγγενείς της σπιτονοκοκυράς που έχει φύγει από τη ζωή και για την ίδια.

«Ρεπορτάζ κάνει ο άνθρωπος και είναι και εξαιρετικό παιδί» είπε η Κατερίνα Καινούργιου ενώ ο δικηγόρος δήλωσε πως «αντί να περιοριστεί στα δημοσιογραφικά του καθήκοντα ασκεί ρόλο εκπροσώπου τύπου του Μάνου Δασκαλάκη» και επικαλέστηκε μήνυμα που του έστειλε ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

«Να μην μιλάτε για τον κύριο Κουσουλό. Θα το κλείσουμε. Ή θα μας πείτε για την υπόθεση ή θα το κλείσουμε. Δεν με ενδιαφέρει, γεια σας, γεια σας. Τον λέτε επίτηδες με λάθος όνομα για τον μειώσετε. Τον υποτιμάτε» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Είναι ο ίδιος δικηγόρος που είχε γίνει το σκηνικό με τον παπά, που είχε βγει να τον υπερασπιστεί και είχε προσβάλλει και τη Φαίη Σκορδά. Βγήκε τώρα στην εκπομπή μας για να αφήσει αιχμές για τον Πέτρο Κουσουλό; Δεν γνωρίζαμε σε καμία περίπτωση ότι θα έλεγε αυτά τα πράγματα. Φτάνει και να μην τον ξαναβγάλουμε» επεσήμανε η Κατερίνα Καινούργιου.