Η παρουσία της στο MasterChef, όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά ήταν από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες αυτού. Ο λόγος για την Κατερίνα Λένη, η οποία με την παρουσία της στο ριάλιτι μαγειρικής του Star απέκτησε φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και φανατικούς «εχθρούς».

Η κομμώτρια στο επάγγελμα ήρθε ουκ ολίγες φορές σε ρήξη με συμπαίκτες της, ενώ ακόμη και μετά την έξοδό τα από το παιχνίδι, συνέχισε να τα λέει «έξω από τα δόντια», σε παρεξηγήσιμο πολλές φορές, σημείο. Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Λένη μίλησε στην κάμερα του Happy Day από τη Νάξο και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά και στο χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

«Δεν ήταν όλοι ηλίθιοι στο παιχνίδι, ήταν πανηλίθιοι. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, πρόλαβα να επιστρέψω στην Γερμανία και μετά το lockdown χρειάστηκε να κάνω ένα χειρουργείο στο δεξί μου το χέρι. Λόγω δουλειάς σαν κομμώτρια όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένα πρόβλημα στον αντίχειρα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στο δωμάτιο στο Master Chef κοιμήθηκα το πρώτο βράδυ. Έπειτα μεταφέρθηκα στο σαλόνι, στον καναπέ και μετά ανέβηκα στο ρετιρέ. Υπήρχαν αρκετά άτομα που δεν τα πάνε καλά με την καθαριότητα. Όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα είναι αυτόματη κίνηση να πατάς το καζανάκι».

Για επικριτικά σχόλια που δέχθηκε είπε: «Η εικόνα αυτή δεν δόθηκε μόνη της, συνέβαλα κι εγώ. Βγαίνοντας από το παιχνίδι και βλέποντας τα επεισόδια, ναι ήμουν πολύ εκρηκτική. Το ποια είναι η πραγματική Κατερίνα θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Υπήρχαν αρκετά ακραία μηνύματα που έλαβα δηλαδή να αρρωστήσω, να πεθάνω.. Άσχημα μηνύματα. Δεν χρειάστηκα ψυχολόγο, είμαι μεγάλο κορίτσι και νομίζω ότι μπορώ να το διαχειριστώ».

Για να συμπληρώσει: «Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τα καλύτερα αλλά δεν θα πάω να τους δω όλους. Εγώ εκεί που φτύνω δεν ξαναγλείφω».