Τα GranCereale έδωσαν το παρών για ακόμα μία χρονιά στο TEDxAthens που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φροντίζοντας να αφήσουν μια γλυκιά επίγευση στο ολοήμερο συνέδριο «μυώντας» τους παρευρισκόμενους στον κόσμο του MiniMealism.

Το θέμα του φετινού TEDxAthens 2019 ήταν η μεταβλητή Χ που μας θυμίζει ότι η μόνη σταθερά στη ζωή μας, είναι η αλλαγή. Αυτό όμως που δεν μπορεί να αλλάξει είναι η ανάγκη μας για μικρά και ισορροπημένα γεύματα.

Κατά τη διάρκεια του απογευματινού διαλείμματος τα μπισκότα GranCereale, η γλυκιά απόλαυση της ισορροπημένης και υγιεινής μας διατροφής, προσέφεραν σε όσους παρευρέθηκαν στο 10o επετειακό TEDxAthens απολαυστικά και χορταστικά MiniMeals.

Συνδυασμένα με γιαούρτι σε τρεις διαφορετικές γεύσεις – Classico, Cioccolato και Croccante – τα MiniMeals από τα GranCereale, έδωσαν στους παρευρισκόμενους  την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόντουσαν για τη συνέχεια του συνεδρίου.

Τα GranCereale, είναι δημητριακά σε μπισκότα και μπορούν να ταιριάξουν με πολλές και διαφορετικές γεύσεις και υλικά, προσφέροντάς μας, απεριόριστες επιλογές για συνδυασμούς. Αποτελούν το ιδανικό καθημερινό σνακ, που καλύπτει «την λιγούρα της στιγμής» χαρίζοντας μας  την απαιτούμενη ενέργεια.

Είναι το απαραίτητο συστατικό για να δημιουργήσουμε τα δικά μας MiniMeals που μπορούμε να απολαύσουμε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε, στο γραφείο, στο σπίτι αλλά και πριν ή μετά το γυμναστήριο.

Τα MiniMeals με GranCereale κάνουν τη διαφορά προσφέροντας ταυτόχρονα απόλαυση και ενέργεια!

Γιατί οι πιο μεγάλες απολαύσεις κρύβονται στα λίγα και καλά!

Facebook: grancerealegreece

Instagram: grancereale_gr

Youtube: Grancereale Greece