Το φθινόπωρο κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του και το υποδεχόμαστε παρέα με τα ποιοτικά αποστάγματα του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου. Τώρα λοιπόν που έχουμε επιστρέψει σχεδόν όλοι στη βάση μας, το Τσίπουρο και Ούζο Μπαμπατζίμ είναι εδώ να μας χαρίσει απλόχερα την αυθεντική του γεύση, ανεξαρτήτως της φθινοπωρινής ή καλοκαιρινής μας διάθεσης.

Αν είστε από αυτούς που έχουν αποδεχτεί την ιδέα του επερχόμενου φθινοπώρου, τι καλύτερο από το να το απολαύσετε παρέα με το παραδοσιακό τσίπουρο Μπαμπατζίμ, η φρεσκάδα και τα αρώματά του οποίου θα σας συναρπάσουν. Είτε χωρίς είτε με γλυκάνισο η επιλογή είναι δική σας. Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ χωρίς γλυκάνισο συνοδεύει άριστα μεζέδες όπως τυριά, κολοκυθάκια, ελιές, ντολμαδάκια, μανιτάρια, όπως και κάθε λογής καρπό της γης. Για τους λάτρεις των πλούσιων αρωμάτων του γλυκάνισου, το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με γλυκάνισο θα ταιριάξει μοναδικά με μεζέδες της θάλασσας, όπως ακριβώς και το ούζο.

Αν, από την άλλη, δεν μπορείτε εύκολα να αποχωριστείτε την καλοκαιρινή σας διάθεση, η ιδανική επιλογή είναι το αρωματικό ούζο Μπαμπατζίμ, το οποίο συνδυάζει την ιδιαιτερότητα του μάραθου με το άρωμα του γλυκάνισου. Οι φίνες μυρωδιές του και η ιδιαίτερη γεύση του συνδυάζονται εξαιρετικά με την γευστική παλέτα του Αιγαίου: χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια, στρείδια και πολλά άλλα.

Το μυστικό των αποσταγμάτων Μπαμπατζιμ, βρίσκεται στη συνταγή της παραδοσιακής απόσταξης. Συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά ήδη από το 1875, αποτυπώνοντας σε κάθε γουλιά την παράδοση και την αυθεντικότητα τους. Ο άρχοντας της απόσταξης, Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, δημιουργώντας εξαιρετικής ποιότητας τσίπουρα και ούζα, φέρνει την ιδανική πρόταση που θα συνοδεύσει εσάς και την παρέα σας, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.

Κι επειδή σε κάθε παρέα οι γευστικές επιλογές ποικίλουν, το Τσίπουρο και Ούζο Μπαμπατζίμ θα εντυπωσιάσουν και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Πάντα θα υπάρχει το δίλημμα ούζο ή τσίπουρο…

Για αυτό η απάντηση σε αυτό το δίλημμα θα είναι σταθερά μία: Και ούζο και τσίπουρο, αρκεί να είναι Μπαμπατζίμ!