Η νεοσύστατη δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου ξεκινά τις πρώτες δραστηριότητές της και προσκαλεί τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης σε εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα μέρη διάρκειας μισής ώρας.

Αναλυτικότερα:

Στο χώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Νάνα Μούσχουρη», οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν το πνεύμα των εορτών μέσα από τη μουσική.

Στην Αίθουσα Συνεδρίων θα γίνεται προβολή ταινίας.

Στον χώρο της Παιδικής βιβλιοθήκης θα γίνονται αφηγήσεις παιδικών βιβλίων, που σχετίζονται με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν με Εικαστικές Δημιουργίες σε ειδικό χώρο της βιβλιοθήκης (με την καθοδήγηση του συνοδού τους εκπαιδευτικού).

Το συγκεκριμένο πιλοτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιείται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες, από τη Δευτέρα 6/12/2010 έως την Τετάρτη 22/12/2010 από τις 09:00 έως τις 11:00.

Για τη συμμετοχή των σχολείων της πόλης θα πρέπει να επικοινωνήσει η Διεύθυνση του Σχολείου με τη Γραμματεία στα τηλ.: 2105716057 και 2105716069, προκειμένου να ορισθεί – δηλωθεί η συμμετοχή και ο χρόνος της επίσκεψης.