Μια γυναίκα που έπεσε θύμα κλοπής αυτοκινήτου σκαρφίστηκε μια ιστορία ώστε η αστυνομία να προσπαθήσει να εντοπίσει άμεσα τόσο το όχημα όσο και τον ληστή.

Η Antoinette Rowan ισχυρίστηκε πως κάποιος άνδρας έκλεψε το αυτοκίνητό της μαζί με τον 3χρονο εγγονό της που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Αργότερα βέβαια ομολόγησε πως είπε ψέματα με αποτέλεσμα να συλληφθεί με την κατηγορία της ψευδούς αναφοράς στην αστυνομία και να οδηγηθεί στο κρατητήριο όπου έμεινε για ένα 24ωρο.

Η 37χρονη είπε αρχικά στην αστυνομία της Κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ πως είχε κανονίσει να συναντηθεί το βράδυ της Κυριακής 18/11 με έναν άνδρα ονόματι Antonio Monzon για να κάνουν κάποιο είδος συναλλαγής. Ωστόσο, όπως είπε, ο 32χρονος έκλεψε το αυτοκίνητό της στο πίσω κάθισμα του οποίου βρισκόταν ο εγγονός της. Το αγόρι εντοπίστηκε ασφαλές στο σπίτι του στο Hollywood και η γυναίκα αναγκάστηκε να αποκαλύψει την αλήθεια.

«Το τηλεφώνημα που λάβαμε αρχικά έκανε λόγο για απαγωγή παιδιού», ανέφερε ο ντετέκτιβ Alvaro Zabaleta. «Έκανε λόγο για κλοπή αυτοκινήτου με ένα 3χρονο παιδί μέσα και αυτό προφανώς είναι κάτι σοβαρό που δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε».

Στην απολογία της, η Rowan είπε πως πήρε τον Monzon από το σπίτι του και σταμάτησαν σε εμπορικό κέντρο στο Κάτλερ Μπέι, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν βενζινάδικο. Όταν εκείνη μπήκε στο βενζινάδικο, τότε ο 32χρονος πήρε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου δείχνουν τη γυναίκα να τρέχει πίσω από το αυτοκίνητό της την ώρα που ο Monzon έφευγε. Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα ούτε το αυτοκίνητο, ούτε τον 32χρονο που αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή οχήματος.