Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε πως η 33χρονη είναι απογοητευμένη με τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ θεωρεί ότι οι τελευταίες του κινήσεις αποσκοπούν αποκλειστικά στη προβολή.

«Έχει απογοήτευση και θλίψη για το γεγονός, ότι θα προσδοκούσε τουλάχιστον ο σύζυγος της να την υποστηρίζει και να της συμπαραστέκεται ηθικά στη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται και όχι να στρέφεται εναντίον της, με κινήσεις που κατά την δική της άποψη αποβλέπουν αποκλειστικά στο φαίνεσθαι», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 33χρονη υποστηρίζει πως είναι αθώα και δεν γνωρίζει πως ανιχνεύθηκε η κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας. Παράλληλα, ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος τόνισε πως η ψυχολογία της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, γιατί δέχεται κοινωνική κατακραυγή.

Σημειώνεται, ότι λίγη ώρα νωρίτερα, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας ανέφερε πως ο εντολέας του είναι πεπεισμένος πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια πίσω από την οποία βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.