Πάντα στο Χονγκ Κονγκ κατάφεραν να πιάσουν παιδί μετά από δέκα χρόνια χάρη στον… κορονοϊό

Ο ζωολογικός κήπος έκλεισε και μπορούσαν να συνευρεθούν ανενόχλητα


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
10:17
08/04/2020
Πάντα στο Χονγκ Κονγκ κατάφεραν να πιάσουν παιδί μετά από δέκα χρόνια χάρη στον... κορονοϊό
4
loading

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές για κάθε ζευγάρι, είναι όταν καταφέρνει να συλλάβει τους απογόνους του. Ειδικά όσοι προσπαθούν για αρκετό καιρό, τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν δύο γιγαντιαία πάντα στον Χονγκ Κονγκ, που κατάφεραν να ζευγαρώσουν μετά από δέκα χρόνια προσπαθειών.

Μπορεί το σεξ μεταξύ ζώων να είναι κάτι συνηθισμένο, ωστόσο δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την Γινγκ Γινγκ και τον Λε Λε. Και αυτό διότι στον ζωολογικό κήπο όπου βρίσκονται, δεν μπορούσαν να κάνουν ελεύθερα... τη δουλειά τους. Ωστόσο, τώρα που ο κορονοϊός έφερε το κλείσιμο της δομής για το κοινό, η ευκαιρία δόθηκε και τα δύο θηλαστικά φαίνεται ότι δεν την έχασαν.

Ο υπεύθυνος του «Ocean Park», Μάικλ Μποος, δήλωσε σχετικά: «Η Γινγκ Γινγκ και ο Λε Λε ήρθαν στο Χονγκ Κονγκ το 2007. Από το 2010 προσπαθούσαν να ζευγαρώσουν, ωστόσο αυτό το πέτυχαν φέτος. Αν όλα πάνε καλά, τα σημάδια της εγκυμοσύνης θα αρχίσουν να φαίνονται στα τέλη Ιουνίου, αν και υπάρχει η πιθανότητα η Γινγκ Γινγκ να βιώνει... ανεμογκάστρι».

Όπως μεταφέρει το CNN, ο Μποος συμπλήρωσε επί του θέματος: «Η επιτυχημένη φυσική διαδικασία ζευγαρώματος σήμερα είναι εξαιρετικά συναρπαστική, καθώς η πιθανότητα εγκυμοσύνης μέσω φυσικού ζευγαρώματος είναι υψηλότερη από την τεχνητή».

Όλα συγκλίνουν στο ότι τα δύο χαριτωμένα πάντα κατάφεραν να πετύχουν αυτό που εδώ και δέκα χρόνια προσπαθούσαν, με τον κορονοϊό να παίζει τον ρόλο του σε αυτό -έστω και από σπόντα- καθώς βοήθησε στο να μην υπάρχουν... αδιάκριτα βλέμματα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar EngineerGuy

  Είναι αυτό που λέμε ότι με τον κορωνοιο γ@$*αν τα πάντα 🙂

 2. avatar Σωζος.Πικ.

  Οπότε να η ευκαιρία

 3. avatar Ρέκτης

  Φυλακίζουμε ζώα απλά για το κέφι μας, δεν μας αξίζει ευοίωνο μέλλον.

 4. avatar When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives.

  Και όταν τα βλέπουμε να ζευγαρώνουν ξέρετε τι λέμε
  [...] τα πάντα!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει