Είναι κάποιες celebrities που χωρίς φόβο και πάθος πετάνε τα ρούχα τους μπροστά στο φακό και πλέον δεν μας κάνει καμία αίσθηση εάν τις δούμε εντελώς γυμνές ή έστω με τα εντελώς απαραίτητα να ποζάρουν για εξώφυλλα διάσημων περιοδικών ή να συμμετέχουν σε διαφημιστικές καμπάνιες. Τρανό παράδειγμα η Rihanna ή η Miley Cyrus που πλέον σπανίως τις βλέπουμε… ντυμένες.

Υπάρχουν όμως και κάποιες που εκπλήσσουν ευχάριστα, όταν αποφασίζουν να βγουν από τα ρούχα τους κι αυτό για δύο λόγους. Πρώτον, δεν το συνηθίζουν και δεύτερον γιατί έχουν τα φόντα να το κάνουν. Η ανατομία του σώμα τους σε συνδυασμό με τον αισθησιασμό που ξεχειλίζουν χαρίζει υπέροχες πόζες στο φακό κάνοντας την αντρική φαντασία να καλπάζει.

Πριν υποδεχτούμε το καινούριο χρόνο, ας ρίξουμε μία ματιά στις σταρ του Χόλιγουντ που τα πέταξαν όλα για τα μάτια των αντρών και μόνο…

Emily Ratajkowski

Γνωστή για τις σέξι φωτογραφήσεις της στα αντρικά περιοδικά η Emily Ratajkowski δεν είχε κανένα ενδοιασμό να πετάξει για άλλη μια φορά τα περιττά ρούχα και να ποζάρει σε παραλία της Χαβάης για το αντρικό περιοδικό «GQ» και το τεύχος Ιουλίου. Η 23χρονη Ratajkowski εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός με τη μία φωτογράφιση να διαδέχεται την άλλη.

Gidi Hadid

Το μοντέλο του «Sports Illustrated» Gigi Hadid ποζάρει φορώντας μόνο το άρωμά της και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Miley Cyrus

Μόνο με τα κοσμήματά της και τυλιγμένη με λευκά σεντόνια, φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού «W» η Miley Cyrus. Φορώντας εξένσιον και κατάξανθα φρύδια, η ποπ τραγουδίστρια βγάζει τα ρούχα της και αποκαλύπτει για ακόμα μία φορά το σώμα της.

Candice Swanepoel



Μία από τις πολλές φωτογραφίσεις της στη Χαβάη έκανε η Candice Swanepoel για λογαριασμό της «Victoria’s Secret» και είπε να μοιραστεί μία από τις φωτογραφίες με τους θαυμαστές της. Ο ξανθός «άγγελος» ποζάρει με το κάτω μέρος του μαγιό έχοντας καλύψει το στήθος της με ένα στεφάνι από λουλούδια.

Heidi Klum

Η Heidi Klum αποφάσισε να βγάλει όλα της τα ρούχα με στόχο να δελεάσει τους καταναλωτές να κάνουν όσες περισσότερες αγορές γίνεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η νέα διαφημιστική καμπάνια «Gift Right» γνωστού διαδικτυακού καταστήματος είναι άκρως αποκαλυπτική με το 41χρονο supermodel να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Miranda Kerr



Η 30χρονη Miranda Kerr φωτογραφήθηκε σε καυτές πόζες από τον διάσημο φωτογράφο Mario Testino, για την βρετανική έκδοση του περιοδικού GQ. Το τοπ μόντελ από την Αυστραλία, δεν δίστασε να απαθανατιστεί ολόγυμνη, ενθουσιάζοντας τους ανά τον κόσμο χιλιάδες θαυμαστές της.

Rosie Huntington – Whiteley

Είναι ένα από τα ωραιότερα μοντέλα παγκοσμίως και κάθε της φωτογράφιση κόβει την ανάσα. Αυτή τη φορά ο άγγελος της «Victoria’s Secret» ποζάρει ολόγυμνη για το περιοδικό «Violet Grey» και το τεύχος Ιουνίου. Με τα χείλη και τα νύχια της βαμμένα στο χρώμα της φωτιάς και με βλέμμα όλο νόημα, η ξανθιά καλλονή ποζάρει στην πισίνα με τον αισθησιασμό να ξεχειλίζει.

Chrissy Teigen

Φωτιές άναψε με τη φωτογράφισή της στο εξώφυλλο του «GQ» η Chrissy Teigen. Το supermodel και σύζυγος του μουσικού John Legend, ποζάρει τόπλες και με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Cara Delevingne

Το πιο διάσημο νέο μοντέλο της Βρετανίας, η Cara Delevingne είναι το πρόσωπο για τη νέα σειρά κοσμημάτων του John Hardy. Φορώντας μόνο τα κοσμήματά της, ποζάρει στην παραλία επιστρατεύοντας και το έντονο βλέμμα της. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στο Μπαλί και τα νέα κοσμήματα του οίκου είναι επηρεασμένα όπως πάντα από την Ανατολή.

Zoe Saldana



Γυμνή για την αμερικανική έκδοση του περιοδικού «Women’s Health» ποζάρει η Zoe Saldana λίγες μέρες αφού ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της. Παρόλα αυτά στη συνέντευξή της στο περιοδικό δεν μίλησε καθόλου για την εγκυμοσύνη, το μόνο που είπε είναι ότι αλλάζει το σώμα της και είναι έτοιμη για αυτό.

Gisele

Η Gisele έχει τον τρόπο της να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη. Η βραζιλιάνα καλλονή αφήνει ελάχιστα στη φαντασία στη φωτογράφισή της για το περιοδικό «Lui».

Rihanna

H Rihanna μάς έχει συνηθίσει στις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις κι έτσι πρόσθεσε ακόμη μία στο πλούσιο βιογραφικό της καθώς το περιοδικό Esquire τη φιλοξενεί εντελώς γυμνή να έχει καλύψει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της.

Διαβάστε όλα τα θέματα της ενότητας Weekend του newsbeast.gr